Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havale Hakkında

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,503
2,158
113
Umarım patlamayiz yuzlerce havale yaptik eskiden 100 TL'yi havale etmeye korkardik

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,895
24,863
113
Arkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Irkçılığın daniskasıni yaptın başlık Kürtler Hakkında olabilirdi shhddhs

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
456
83
Ne güzel kuru ismine gönderiyorduk siteler şahısa neden döndü acaba

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
İşin garibi ne biliyor musun kral mesela adam fetöden aranıyor adamı bulmadan banka hesaplarına bloke koyduramiyorsun adam hesaplarını bir fiil kullanıyor

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,470
4,430
113
İşin garibi ne biliyor musun kral mesela adam fetöden aranıyor adamı bulmadan banka hesaplarına bloke koyduramiyorsun adam hesaplarını bir fiil kullanıyor
Ama dost şöyle biseyde var Türkiye'de 13 milyon kişi kumar oynuyor okadar insanda yatırım yapiyo bişey olsaydı 13 milyon kişide hapse girerdi demekki kabahatler kanununa giriyo

Mumyaa

Dürüstlük bedenindeki ruha verilen hükümdarlıktır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,990
1,204
113
Arkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Yav Aklı selim insan bi kere o kelimeyi kullanmaz hesap patliyinca kürt türk ne Alaka bna suriyelisinden tut afganina kadar hesabıma geldiğini bilirim sana yakıştıramadım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,470
4,430
113
Yav Aklı selim insan bi kere o kelimeyi kullanmaz hesap patliyinca kürt türk ne Alaka bna suriyelisinden tut afganina kadar hesabıma geldiğini bilirim sana yakıştıramadım
Dost ben şu hayatta en son ırkçılık yapacak kişiyim insanız hepimiz aynı vatanın evlatlariyiz ben sadece örnek verdim geçenlerdede peşmerge ismi geldi mesela

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,811
17,847
113
Zaten 13 milyon kişi oynuyor Türkiye'de tahirim bişey olsaydı şuana kadar hepimiz içerdeydik dediğin gbi enfazla para cezassi aliriz
Bu işler böyle kolay değil hts kaydından tut konuşma, mesajlaşma kaydına kadar birçok kriter var yoksa bi dünya hesap dönüyor ortalıkta.