- 7,470
- 4,430
- 113
Arkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Bana da Şivan denk geldiArkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Banada geldi reis hatta bahgıran diye isimde geldiBana da Şivan denk geldi
Geçmiş olsunBanada geldi reis hatta bahgıran diye isimde geldi
Birsey olmaz dost umut hakkından yararlanirsin sende.Arkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Aynen öyle dost 13 senedir havale yatırıyorum geneldeUmarım patlamayiz yuzlerce havale yaptik eskiden 100 TL'yi havale etmeye korkardik
Irkçılığın daniskasıni yaptın başlık Kürtler Hakkında olabilirdi shhddhsArkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
Yok dost ırkçılık falan değil öyle bişey yapmam hepimiz insanız ama yemin ederim peşmerge ismi dahi geldi önceden yatırımdaIrkçılığın daniskasıni yaptın başlık Kürtler Hakkında olabilirdi shhddhs
Kumar ve uyuşturucu paraları PkK ya payi olduğunu hatta bu foruma sponsor olan isisbet adlı sitenin adının isidbet anlamına geldiğini bilmiyor musunYok dost ırkçılık falan değil öyle bişey yapmam hepimiz insanız ama yemin ederim peşmerge ismi dahi geldi önceden yatırımda
Ama dost şöyle biseyde var Türkiye'de 13 milyon kişi kumar oynuyor okadar insanda yatırım yapiyo bişey olsaydı 13 milyon kişide hapse girerdi demekki kabahatler kanununa giriyoİşin garibi ne biliyor musun kral mesela adam fetöden aranıyor adamı bulmadan banka hesaplarına bloke koyduramiyorsun adam hesaplarını bir fiil kullanıyor
Yav Aklı selim insan bi kere o kelimeyi kullanmaz hesap patliyinca kürt türk ne Alaka bna suriyelisinden tut afganina kadar hesabıma geldiğini bilirim sana yakıştıramadımArkadaşlar bugüne kadar çok kez havale ile yatırım yaptım yatırım yaparken bazen Kürt isimleri çıkıyor değişik isimlerde açıkçası insan tirsiyor hadi örgüt uyeysiyse ozaman bende patlarim
O sitede üyeliğim yok tahirimKumar ve uyuşturucu paraları PkK ya payi olduğunu hatta bu foruma sponsor olan isisbet adlı sitenin adının isidbet anlamına geldiğini bilmiyor musun
Bu görünen yüzü sadece böyle onlarca uyeligimizin olduğu site var bilmediğimizO sitede üyeliğim yok tahirim
Dost ben şu hayatta en son ırkçılık yapacak kişiyim insanız hepimiz aynı vatanın evlatlariyiz ben sadece örnek verdim geçenlerdede peşmerge ismi geldi meselaYav Aklı selim insan bi kere o kelimeyi kullanmaz hesap patliyinca kürt türk ne Alaka bna suriyelisinden tut afganina kadar hesabıma geldiğini bilirim sana yakıştıramadım
Zaten 13 milyon kişi oynuyor Türkiye'de tahirim bişey olsaydı şuana kadar hepimiz içerdeydik dediğin gbi enfazla para cezassi alirizBu görünen yüzü sadece böyle onlarca uyeligimizin olduğu site var bilmediğimiz
Konu bu mu sence pkk parmağı olduğunu bildiğimiz halde oynamamız bizim de ayıbımız para cezasını yiyim sorun değil oZaten 13 milyon kişi oynuyor Türkiye'de tahirim bişey olsaydı şuana kadar hepimiz içerdeydik dediğin gbi enfazla para cezassi aliriz
Bu işler böyle kolay değil hts kaydından tut konuşma, mesajlaşma kaydına kadar birçok kriter var yoksa bi dünya hesap dönüyor ortalıkta.Zaten 13 milyon kişi oynuyor Türkiye'de tahirim bişey olsaydı şuana kadar hepimiz içerdeydik dediğin gbi enfazla para cezassi aliriz