Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hawkinqq / Kasa 34K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,107
28,349
113
ankara’da yaşıyan takıldığım bi kız var evlendi boşandı daha genç kız barışmışlar yine o ara takıldık biraz bayramdan önce diyordu eskişehir’de buluşalım bir kaç gece kalırız diye otel bakıyordum gerek kalmadı arkadaşını alsın gelsin
muazzam olur yengende çok sevinir bu habere

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,879
18,047
113
Hahahsha ozledik ne yalan soyleyelim
Bi gece muroo toprağımla 3-5 mesajli ref kasan Bi üyenin konusuna yazıyoruz, muroo toprağım bi saydırıyor buna neyse üye sessiz sakin tabi 3 mesajı var çekiniyor yazmaya onun da güveni var biraz bizde. Bu elemanın ağzı bi açıldı Bi küfürler ediyor bize abovvv, modlarda yok. Sabaha kadar 3 mesajli üye oldu 300 mesaj, beni Bi gülme tuttu gece gece, eleman küfür yazıyor ben gülüyorum o dereceye geldim. 😂 😂

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,904
13,137
113
Bi gece muroo toprağımla 3-5 mesajli ref kasan Bi üyenin konusuna yazıyoruz, muroo toprağım bi saydırıyor buna neyse üye sessiz sakin tabi 3 mesajı var çekiniyor yazmaya onun da güveni var biraz bizde. Bu elemanın ağzı bi açıldı Bi küfürler ediyor bize abovvv, modlarda yok. Sabaha kadar 3 mesajli üye oldu 300 mesaj, beni Bi gülme tuttu gece gece, eleman küfür yazıyor ben gülüyorum o dereceye geldim. 😂 😂
Hahahahahshsha

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,236
32,013
113
Eee sende beleş 1k alacaktin ondan verdin:) ava giderken avlandik ikimiz de:)
Meto ben senden 2 talep etmedim. Sen 5 çekicem 2 atıcam dedin ava çıkan sen değilsin ve son kuruşumu attım üstünden geçmiş 4/5 gün eline geçmiş olup atsan benden sana inan 5 katı dönerdi yaşanıyor böyle şeyler biliyorsun,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...