- 49,330
- 54,138
- 113
Metin iyidir iyiYok yok metom adamdır
Metin iyidir iyiYok yok metom adamdır
Bana dedi sen dagit diye bende müsait değildim olur ole şeylerYav brn gordum o konuyu. Adam 12e kadar burdayim yazacaksan yaz iban demis. O elemanda online degildi. Sonra klasik kumarci yemistir parayi. Tamamen bu olay
La banane siteden konuşturma ulu orta beni sonuçta çekim için aldın vermen gereken bir şey gerek yok tatsızlığaOnu site ödemedi benlik birşey yok. Arkadaştan alıp 500 atayım dedim istemedin
muazzam olur yengende çok sevinir bu habereankara’da yaşıyan takıldığım bi kız var evlendi boşandı daha genç kız barışmışlar yine o ara takıldık biraz bayramdan önce diyordu eskişehir’de buluşalım bir kaç gece kalırız diye otel bakıyordum gerek kalmadı arkadaşını alsın gelsin
Yok değil de onuda sevmezdimmurobaşkan mı
arkadaşı fotoğraf istese şu profildeki minyonu mu göstereyim sonra kabul eder 56 olur ortalıkmuazzam olur yengende çok sevinir bu habere
hala sayıyolar mı doğruyu söyleEsref uyudu hawking batti @Devecibey bir sen kaldın kardes bir sen maçın hangisiydi la
Bi gece muroo toprağımla 3-5 mesajli ref kasan Bi üyenin konusuna yazıyoruz, muroo toprağım bi saydırıyor buna neyse üye sessiz sakin tabi 3 mesajı var çekiniyor yazmaya onun da güveni var biraz bizde. Bu elemanın ağzı bi açıldı Bi küfürler ediyor bize abovvv, modlarda yok. Sabaha kadar 3 mesajli üye oldu 300 mesaj, beni Bi gülme tuttu gece gece, eleman küfür yazıyor ben gülüyorum o dereceye geldim. 😂 😂Hahahsha ozledik ne yalan soyleyelim
oc 59.5 üst ilk yarıEsref uyudu hawking batti @Devecibey bir sen kaldın kardes bir sen maçın hangisiydi la
Eee sende beleş 1k alacaktin ondan verdinLa banane siteden konuşturma ulu orta beni sonuçta çekim için aldın vermen gereken bir şey gerek yok tatsızlığa
Okc 59.5 üst kardeşim rez aldık diyomEsref uyudu hawking batti @Devecibey bir sen kaldın kardes bir sen maçın hangisiydi la
@makina123 unutma 5tane boz en az cok paea lazimUyandigimda ceyrekleri bozmus ol malatyaliyla okur ufleriz aksama
Ekip yoruldu israhate çekildiler suanhala sayıyolar mı doğruyu söyle
Takip etmeye gerek yok gelmis bile odul garanti zaten benim oh bee puaahOkc 59.5 üst kardeşim rez aldık diyom
ne altını la pazartesi öğlen 14 15 sıraları çoktan selası verildi onların@makina123 unutma 5tane boz en az cok paea lazim
Benimde garanti kadroya girdik zor da olsaTakip etmeye gerek yok gelmis bile odul garanti zaten benim oh bee puaah
Şey oklohoma ilk yari üst abiEsref uyudu hawking batti @Devecibey bir sen kaldın kardes bir sen maçın hangisiydi la
HahahahahshshaBi gece muroo toprağımla 3-5 mesajli ref kasan Bi üyenin konusuna yazıyoruz, muroo toprağım bi saydırıyor buna neyse üye sessiz sakin tabi 3 mesajı var çekiniyor yazmaya onun da güveni var biraz bizde. Bu elemanın ağzı bi açıldı Bi küfürler ediyor bize abovvv, modlarda yok. Sabaha kadar 3 mesajli üye oldu 300 mesaj, beni Bi gülme tuttu gece gece, eleman küfür yazıyor ben gülüyorum o dereceye geldim. 😂 😂
Meto ben senden 2 talep etmedim. Sen 5 çekicem 2 atıcam dedin ava çıkan sen değilsin ve son kuruşumu attım üstünden geçmiş 4/5 gün eline geçmiş olup atsan benden sana inan 5 katı dönerdi yaşanıyor böyle şeyler biliyorsun,Eee sende beleş 1k alacaktin ondan verdinava giderken avlandik ikimiz de
![]()