- 9,170
- 6,249
- 113
Valla guzel is biz bosuna calisiyoz dkkddkdkÇukurovada ırgat başına 500 yevmiye veriler ağam
Valla guzel is biz bosuna calisiyoz dkkddkdkÇukurovada ırgat başına 500 yevmiye veriler ağam
bende hiç ödül almadım ondan bi ara girdim yazdım baktım 60 sayfa olmuş çıktımÇok uzun mesai aga 1 kere dahil oldum pes etttim
Sende büyüyünce eşref mi Olcan kardeşimÇok dağıtıyor abi 1 haftada mesela 50k dagitmistir parasında bereketli
Ya metin dostum şu paranın ödünç alındığını inkar ediyor isen hala daha atma geri zaten maddi hukukumuz son bulsun, 500 ü ne yapayım kaç gün geçmiş üzerinden Allah aşkına ? Bir başka arkadaş ya aldı sana da anlattım adam 3 gün sonra 5 k attı 1 alıp kusura bakma geç oldu dedi özür diledi üzerine.Çekim ödenmemesine rağmen. Arkadaştan sana 500 atayım dedim. Kendin takıl dedinya kirvecan
Ben aldım 1 keree yetti valla Bol şanslar yazar uzarımbende hiç ödül almadım ondan bi ara girdim yazdım baktım 60 sayfa olmuş çıktım
Allah daha cok versin kardesim faydasi oluyosa millete ne guzel isteÇok dağıtıyor abi 1 haftada mesela 50k dagitmistir parasında bereketli
Ayn abiAllah daha cok versin kardesim faydasi oluyosa millete ne guzel iste
Yok abi ben bırakırım 1 yıla kumariSende büyüyünce eşref mi Olcan kardeşim
Onu da ben seni listeye aldım kıymetimi bil puahaBen aldım 1 keree yetti valla Bol şanslar yazar uzarım
1 yıl sonra sahgecle emoji atarsın burda bırbırınızeYok abi ben bırakırım 1 yıla kumari
Bugün birakma lütfenYok abi ben bırakırım 1 yıla kumari
bende aynı biz hep veren taraf olduğumuz için öyle alıskanlıklarımız yokbende hiç ödül almadım ondan bi ara girdim yazdım baktım 60 sayfa olmuş çıktım
Takip ettik hakkımızla aldık vallahi hwhdhdOnu da ben seni listeye aldım kıymetimi bil puaha
Yok abi okul bittiği an kumarı birakirimBugün birakma lütfen
İnşallah kardeşim gör burdakilerin halini is değilYok abi okul bittiği an kumarı birakirim
Biliyorum abi zatenİnşallah kardeşim gör burdakilerin halini is değil
Bende bu aralar dagitimci oluyorum maşallah forum daki adamlar guveniyor bana puhaabende aynı biz hep veren taraf olduğumuz için öyle alıskanlıklarımız yok
yoo ben araba aldım kumardan bence süperİnşallah kardeşim gör burdakilerin halini is değil
O gün bugün ins abiBir gun ben de odul alcam