Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hawkinqq / Kasa 34K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,821
10,328
113
hiçbir şey yaptırmaz bu kafa yapısı her daim kaybettirir
kumarı zevk için değil de para için oynarsan kaybedersin
zevk için oynarsan gün geliyor güzel miktarlara ulaşıyorsun
Senin gecimin kumar degilmi sen para için oynuyorsun zevk için degil

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,849
17,900
113
Bugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardan
"Hadi at daha atamadın mi atsana hadi bekliyorum sayı atın, at sayı sat."
Buna benzer söz öbekleri hep yahu dostum böyle rol mü takip edilir. Normal muhabbet etmiyorsun, maça dair bi analiz yap veya maçtaki durumu betimle güzelce. Deli gibi kendi kendine konuşur gibi roll takip edilmezki

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,099
53,872
113
Dagitimcilik sıkıntılı bir iştir bu adam 2 gün Dünya laf saydı birkez listede olmadığı halde IBAN attı en sonunda ödül kazandı bu sefer de IBAN atmayı bilmiyor 20 dk uğraştım oauhah
Zordur la suan millet sen adeletlisin diyor bana düşun

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,099
53,872
113
"Hadi at daha atamadın mi atsana hadi bekliyorum sayı atın, at sayı sat."
Buna benzer söz öbekleri hep yahu dostum böyle rol mü takip edilir. Normal muhabbet etmiyorsun, maça dair bi analiz yap veya maçtaki durumu betimle güzelce. Deli gibi kendi kendine konuşur gibi roll takip edilmezki
Daha komigi misal 16 yaziyor kendi mesajıni alıntı edip 18 diyor

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,009
5,946
113
😀😀😀😀😀

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,521
18,389
113
Ya metin dostum şu paranın ödünç alındığını inkar ediyor isen hala daha atma geri zaten maddi hukukumuz son bulsun, 500 ü ne yapayım kaç gün geçmiş üzerinden Allah aşkına ? Bir başka arkadaş ya aldı sana da anlattım adam 3 gün sonra 5 k attı 1 alıp kusura bakma geç oldu dedi özür diledi üzerine.
İnkâr etmiyorum ki. Olanı anlatıyorum Site hemen öder diye ödünç aldım. Pi c ler ödemedi İşte. Neyse elime geçince atarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...