- 49,099
- 53,872
- 113
Elbet bir gün dost para kazanalım kendi param la odul atarim sanaBen de takip ettim beni de etmedin
Elbet bir gün dost para kazanalım kendi param la odul atarim sanaBen de takip ettim beni de etmedin
Senin gecimin kumar degilmi sen para için oynuyorsun zevk için degilhiçbir şey yaptırmaz bu kafa yapısı her daim kaybettirir
kumarı zevk için değil de para için oynarsan kaybedersin
zevk için oynarsan gün geliyor güzel miktarlara ulaşıyorsun
evet o yüzden param yokSenin gecimin kumar degilmi sen para için oynuyorsun zevk için degil
Anladimevet o yüzden param yok
Sabah sabah hayvan gibi guldum uyku falan kalmadiaw shshshshsNoldu la dkdkdkdkdk
Bizide dahil etmemiştin dost ama kizdikmi yok sinirlendikBugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardan
"Hadi at daha atamadın mi atsana hadi bekliyorum sayı atın, at sayı sat."Bugun kemal konu açmıştı liste yaptım 500 mesaj atmisti konuda listeye dahil etmedim bıktım bole adamlardan
Eksik olma dostumElbet bir gün dost para kazanalım kendi param la odul atarim sana
Zordur la suan millet sen adeletlisin diyor bana düşunDagitimcilik sıkıntılı bir iştir bu adam 2 gün Dünya laf saydı birkez listede olmadığı halde IBAN attı en sonunda ödül kazandı bu sefer de IBAN atmayı bilmiyor 20 dk uğraştım oauhah
Daha komigi misal 16 yaziyor kendi mesajıni alıntı edip 18 diyor"Hadi at daha atamadın mi atsana hadi bekliyorum sayı atın, at sayı sat."
Buna benzer söz öbekleri hep yahu dostum böyle rol mü takip edilir. Normal muhabbet etmiyorsun, maça dair bi analiz yap veya maçtaki durumu betimle güzelce. Deli gibi kendi kendine konuşur gibi roll takip edilmezki
Ezel o gün kendi kendini alintiladin reis diyordu puahahaDaha komigi misal 16 yaziyor kendi mesajıni alıntı edip 18 diyor
Valla hep goruyorum surekli bi yerlerde parasi kaliyo bak simdi cevap bile vermemis sinirlendiriyo 😀Sabah sabah hayvan gibi guldum uyku falan kalmadiaw shshshshs
Masallah listede olmayan kişiler simdi gelip şikayet ediyorlar gec kaldınız puhaaBizide dahil etmemiştin dost ama kizdikmi yok sinirlendik![]()
Valla hep goruyorum surekli bi yerlerde parasi kaliyo bak simdi cevap bile vermemis sinirlendiriyo 😀
[/QUOTE
O da sordugun soruya sinirlenmistir. Nasil bi manyaga bulastigini bilmiyoesun dhshshsh
Konuya bakınca mesajim çok görünsün çok yer kaplasın görüleyim psikolojisi mi nedir bu yani vallahi tam komedi 😂Daha komigi misal 16 yaziyor kendi mesajıni alıntı edip 18 diyor
Bir bilsem Kemal liste yap diyor 1 saatte 2k mesaj olmuş yarim saat konuya bakıyorum dusunKonuya bakınca mesajim çok görünsün çok yer kaplasın görüleyim psikolojisi mi nedir bu yani vallahi tam komedi 😂
İnkâr etmiyorum ki. Olanı anlatıyorum Site hemen öder diye ödünç aldım. Pi c ler ödemedi İşte. Neyse elime geçince atarım.Ya metin dostum şu paranın ödünç alındığını inkar ediyor isen hala daha atma geri zaten maddi hukukumuz son bulsun, 500 ü ne yapayım kaç gün geçmiş üzerinden Allah aşkına ? Bir başka arkadaş ya aldı sana da anlattım adam 3 gün sonra 5 k attı 1 alıp kusura bakma geç oldu dedi özür diledi üzerine.
Tavukcu kiskandin mi la biziDusumuzu aldık. Gece kahvemizi içtik yattık. Sabah oldu iş için kalktık. Ula millet hala uyumamış. İnşallah bu sizlere depresyon, kalp rahatsızlığı, tansiyon olarak dönmez![]()