@Erhan2121 bu öğrenci arkadaş kim
ben@Erhan2121 bu öğrenci arkadaş kim
Hhshdhahahsgdghdsyxv
ağa gülme yeter daHhshdhahahsgdghdsyxv
Benim ne oldu dost@Erhan2121 bu öğrenci arkadaş kim
profili değiştirme vakti gelmiş
Ya zaten en son o olay da patladım dost bende 2k ariyeten 3 4 defa da rol bakiyesi attim olsun dedim ne olacak geçmişimiz var hiç değilse ama @Devecibey buna yaptığı olaydan sonra bide forumda vermiyorum tabirini kullaninca onun yerine ben utandım@Erhan2121 bu öğrenci arkadaş kim
tren yaptı bizisalih hepinizi mi dolandırdı puauhauhau
Lafı dolandırmadan söyleyeyim, bi sakal, bi takke, bi tesbih, yedi arapca kelam, bi de cahil cemaat bulursan, elmas toplamak zorunda kalmazsın cemaat elmasını sevap kazanmak için sana getirir.malatyalı hocam çok bilgili birine benziyorsunuz
ben yeni nesil elmas toplamaya girmeyen dolandırıcılardan olmak istiyorum
bana tüm taktikleri ve ne yol izlemem gerektiğini gösterir misiniz
potansiyel dolandırıcılık hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum
Yanlış yerdesin sanırım aga@sanalfelsefe tebrikler sanada 60 bitti.
Olay ne abi ne yaptım ben birşey yapmadimkiYa zaten en son o olay da patladım dost bende 2k ariyeten 3 4 defa da rol bakiyesi attim olsun dedim ne olacak geçmişimiz var hiç değilse ama @Devecibey buna yaptığı olaydan sonra bide forumda vermiyorum tabirini kullaninca onun yerine ben utandım
yok bilerek yazdım sen hayırdır aynasızYanlış yerdesin sanırım aga
neyse bu aralar kazandık öğrenciye yardımcı olalımYa zaten en son o olay da patladım dost bende 2k ariyeten 3 4 defa da rol bakiyesi attim olsun dedim ne olacak geçmişimiz var hiç değilse ama @Devecibey buna yaptığı olaydan sonra bide forumda vermiyorum tabirini kullaninca onun yerine ben utandım
sessiz ol ayarlıcazOlay ne abi ne yaptım ben birşey yapmadimki
Teşekkürler dost@sanalfelsefe tebrikler sanada 60 bitti.
otobüs param yokneyse bu aralar kazandık öğrenciye yardımcı olalım