- 21,880
- 18,048
- 113
Dogru dost hatırladım sende de fena bellek varmış şıp diye deyiverdinO zogayspor muydu neydi
Dogru dost hatırladım sende de fena bellek varmış şıp diye deyiverdinO zogayspor muydu neydi
rekorbetten ban mı yedin roller yok artık orda dayaw kanka neyi çözelim
öğrenci adamsın dedik 50 kere dedik millete para atma diye
daha önce kanka bildiğin adamlar bunu tokatladı geldi yine bizden yardım istedi
dedik geri gönderecek ama bir daha kimseye atma diye
daha ne diyelim napalım yani
50 defa dedim ona bize sormadan kimse ile alisverimiz yapma diye hala kafasının dikine gidiyoryaw kanka neyi çözelim
öğrenci adamsın dedik 50 kere dedik millete para atma diye
daha önce kanka bildiğin adamlar bunu tokatladı geldi yine bizden yardım istedi
dedik geri gönderecek ama bir daha kimseye atma diye
daha ne diyelim napalım yani
Subliminal mesajı kullanıcı adı arasında vermiş zaten ben gay im diyeDogru dost hatırladım sende de fena bellek varmış şıp diye deyiverdin
bi tur da akın ayarlıcak ona50 defa dedim ona bize sormadan kimse ile alisverimiz yapma diye hala kafasının dikine gidiyor
rekorbette oynamıyorum ki hiçrekorbetten ban mı yedin roller yok artık orda da
Ben katlayip aticam ona iyilik iyidir dkdkdkdkbi tur da akın ayarlıcak ona
denin bonus aldığın site neydi rekor değilmşydirekorbette oynamıyorum ki hiç
@akin1996 3 orana atsın mi @Devecibey 1 pay sana 1 pay bana 1 pay akinabi tur da akın ayarlıcak ona
Yok yok hala konuda trx için olan varmi diyor puahabi tur da akın ayarlıcak ona
Erho sen dr dolandiriliyom diyon sana sorsa nolacak la sjsnsjs50 defa dedim ona bize sormadan kimse ile alisverimiz yapma diye hala kafasının dikine gidiyor
Benden istedi bendenYok yok hala konuda trx için olan varmi diyor puaha
Kaç para yapoyo80 trx geldi betvakti guncel adres neydi
Yok be ben gecmisimiz var diye kac dosta ihtiyaç olursa bende bütçe varsa veririm vermezler se sorun yok ama dveeciye çürük elma onermemErho sen dr dolandiriliyom diyon sana sorsa nolacak la sjsnsjs
onun çevresindeki adamların hiçbirinden fayda gelmez50 defa dedim ona bize sormadan kimse ile alisverimiz yapma diye hala kafasının dikine gidiyor
roketdenin bonus aldığın site neydi rekor değilmşydi
Ee doğru yolu bulmuş sonun da puahaBenden istedi benden