- 19,308
- 10,599
- 113
Beyler bu adam gönlünden kopmuş bana atmış Salih atmamış para daha duruyor onda
roll aç seni bekliyoruz kuru kuru olmuyor
Salih atmamiskiDimi puaha
Herkese abi diyor olum adam herkes mi kelekabi dedikleri adamların tamamı kelek olduğu için dolandırılıyor
Salih borcu bitti artık adam onun yerine atti sana onun yerine olay kapandıSalih atmamiski
yok o anlamıştır ben fazla detay vermeyi sevmemHerkese abi diyor olum adam herkes mi kelek
Cok yaşayın sayin hocam. Deve sidigi içmek helal midir pekiDeveci mealen arapçada deveyi yıkayan yaglayan bakımını üstlenen kişidir.
Ekli dosyayı görüntüle 954699
Ben degilim sen de degilsinHerkese abi diyor olum adam herkes mi kelek
Eyw sagolben salih için atmadım banane ondan yanlış algı olmasın![]()
Salih sen misin kardeşim doğru söyleben salih için atmadım banane ondan yanlış algı olmasın![]()
Artik senin salihe borcun varSalih atmamiski
Kefilim sana da her türlü kardesim paranın satın alamiyacagi adamlardansinBen degilim sen de degilsin
garantiden bildirim düştü la 5000 sen mi attınSalih sen misin kardeşim doğru söyle
Salih zaten belki 30 kişiden para almıştır kime para verecek bu saatten sonra hesabına da ban atmis gitti o daha da gelmezben salih için atmadım banane ondan yanlış algı olmasın![]()
Güle güle kullan kardeşim ben attımgarantiden bildirim düştü la 5000 sen mi attın
O olayı biliyormusun neden kendini banlattiginiSalih zaten belki 30 kişiden para almıştır kime para verecek bu saatten sonra hesabına da ban atmis gitti o daha da gelmez
Sagol kardesim bilmukabeleKefilim sana da her türlü kardesim paranın satın alamiyacagi adamlardansin