- 19,308
- 10,599
- 113
Hocam maşallah sizde de her görsel varŞifadır. Her derde devadır.
Ekli dosyayı görüntüle 954700
Hocam maşallah sizde de her görsel varŞifadır. Her derde devadır.
Ekli dosyayı görüntüle 954700
Dusme artik onun peşine sal gitsin yemişim onun ataacagi parayiO olayı biliyormusun neden kendini banlattigini
benım son zamanlarda hiç sohbetim yok sigara parası istedi geçenlerde yoktu bende yollamadım ondanSalih zaten belki 30 kişiden para almıştır kime para verecek bu saatten sonra hesabına da ban atmis gitti o daha da gelmez
hoca olmak kolay mıHocam maşallah sizde de her görsel var
Doğru sana dmden bir şey yaziyom baksanaDusme artik onun peşine sal gitsin yemişim onun ataacagi parayi
2 kez alıştım ben puahahbenım son zamanlarda hiç sohbetim yok sigara parası istedi geçenlerde yoktu bende yollamadım ondan![]()
Bi 300k vursan bana 50k atarsın herhalde senSagol kardesim bilmukabele
Onun rutini olmuştu son zamanlarda hergun 100 tl istemeye başlamıştıbenım son zamanlarda hiç sohbetim yok sigara parası istedi geçenlerde yoktu bende yollamadım ondan![]()
Medrese talebelerime power ponitten görsel sunumlar yapıyordum alışkanlık olmuş dostumHocam maşallah sizde de her görsel var
En az 50 kişiden sigaram yok diye mesajı vardır millete neydi eskiden kendini ne duruma soktu evrim geçirdi adeta metings bile para atmıştı onabenım son zamanlarda hiç sohbetim yok sigara parası istedi geçenlerde yoktu bende yollamadım ondan![]()
Maddi talep yasak malesef bildirdimBi 300k vursan bana 50k atarsın herhalde sen
Dayı sen gerçekten hocamisin yoksa şakamı yapiyorsunMedrese talebelerime power ponitten görsel sunumlar yapıyordum alışkanlık olmuş dostum
Yok artıkBi 300k vursan bana 50k atarsın herhalde sen
Metinden para almak İsrail'den toprak almak kadar zordur tebrik ederimEn az 50 kişiden sigaram yok diye mesajı vardır millete neydi eskiden kendini ne duruma soktu evrim geçirdi adeta metings bile para atmıştı ona
En güzeli bende olsam bildiririrdim valla hwhdhdMaddi talep yasak malesef bildirdim
vay be okadar düştü demekEn az 50 kişiden sigaram yok diye mesajı vardır millete neydi eskiden kendini ne duruma soktu evrim geçirdi adeta metings bile para atmıştı ona
dolandırıcıDayı sen gerçekten hocamisin yoksa şakamı yapiyorsun
Müge anlı ya çıkan üfürükçülerdenDayı sen gerçekten hocamisin yoksa şakamı yapiyorsun
Kardesim attim geldi miDayı sen gerçekten hocamisin yoksa şakamı yapiyorsun
Düştümu düştüğüne inanmiyorum ben şahsen intikam almak için foruma geri geldi diye düşünüyorumvay be okadar düştü demek