- 15,904
- 13,137
- 113
Valla oyle kumarda kaybedip millete sariyordukKavga ede ede ortayolu bulduk tam da böyle oldu. Kendimle bile kavga ettiğim oldu o derece.
Valla oyle kumarda kaybedip millete sariyordukKavga ede ede ortayolu bulduk tam da böyle oldu. Kendimle bile kavga ettiğim oldu o derece.
Bol şans kardeşimBrooklyn senin taaaaa -6.5 dedim 6 farklı bitiyor mal
ziyada fena adam değildi tamam beni de tokatladı geçmişte falan filan ama özünde kötü niyetli biri değildilisteci dağıtımcı @Saulalvarez dostumuzda vurgun yapıp yol aldı
Belki başka niclerle geziyorlardirlisteci dağıtımcı @Saulalvarez dostumuzda vurgun yapıp yol aldı
Buyuyorsun makinacim o yuzden. Bu donemler de guzrl bakma takiliyorumeskisi gibi ilham gelmiyor artık brocan
eskiden olsa irlandalı csde tanıştığım kız arkadaşımı anlatırdım
en azından günü bitirirdik
günler çok hızlı geçiyor
biz gözümüzü açana kadar saat 16 17 oluyor hep ondan
Adı murat olan biri novasky Yada öyle tg de 3k çarptı beni jahdhdhsValla erhan miydi neydi. Ozelden muhabbetimiz yok kanka onla hic olmadi.
Seni ne kadar çarptı la başkana yazmis dogalgaz faturam gelmis para istemiş süresiz ban atin demiş çekip gitmişŞu konu ne alttan alttan çakalların olduğu konuymuş ben zamanında söyledim dinlemediler yazık (bende çüküldüm 🤣)
manşta demişken benim turizmdeki müşterim manitsm istek attı 1 saat önce belli geliyor bu senedeeskisi gibi ilham gelmiyor artık brocan
eskiden olsa irlandalı csde tanıştığım kız arkadaşımı anlatırdım
en azından günü bitirirdik
günler çok hızlı geçiyor
biz gözümüzü açana kadar saat 16 17 oluyor hep ondan

Ahahaa 😂 😂 😂 o alanı cloversa bıraktı harbiden makinaya akıllı mantıklı mesajlar yazmak yakışmıyor. Eskiden belaruslu sevgiliyle nasıl tanıştığını konu açar okuturdu bize nerede o eski makinaSenin bu modun hic zevkli degil. Boyle sacma hikayeler anlatman lazim sarmiyorsun makina. Biraz eski uyuz haline dön aw
kesindir o sully vardı bide bizim bu ferdi’ye ne oldu kadıoğluBelki başka niclerle geziyorlardir
Atti zaten 1 kişi harici teli kırılmış foruma giremiyor bende sende onunla konuşmuyoruz eski olaylar dan dolayi ama 1k para için kendini küçük dusurmez1 kişinin parasını yemiş o zaman bilemem
Eskiden başka yerde de severdim kendisini. Bı büyük vurgun da beni görmemişti çok kızmıştım onaziyada fena adam değildi tamam beni de tokatladı geçmişte falan filan ama özünde kötü niyetli biri değildi
bende çok sövdüm buna ama 6 ay sohbet edince anlıyorsun ki aslında kumar bağımlısı
parası olunca geri çevirmezdi olmayınca istemek yerine alır kaçar bitirince gelirdi
birkaç ay önceki hafif prime döneme geri dönmemiz lazım çağdaşBuyuyorsun makinacim o yuzden. Bu donemler de guzrl bakma takiliyorum
Elektrik su faturasını ödedim kanka bende icralıkmış kıyamadık 🤣🤣🤣Seni ne kadar çarptı la başkana yazmis dogalgaz faturam gelmis para istemiş süresiz ban atin demiş çekip gitmiş
Doğrudur kanka öyle diyorsanAtti zaten 1 kişi harici teli kırılmış foruma giremiyor bende sende onunla konuşmuyoruz eski olaylar dan dolayi ama 1k para için kendini küçük dusurmez
Bilmiyorumkesindir o sully vardı bide bizim bu ferdi’ye ne oldu kadıoğlu
Hanım forumu gorse kendimi aciklayamicam, baska bi konuda da sevisilcek kiz sevisilmicek kiz tartismasi vardi gecen biri eskort ariyodumanşta demişken benim turizmdeki müşterim manitsm istek attı 1 saat önce belli geliyor bu senede
Ekli dosyayı görüntüle 954710
Bi de geceleri 5 cümleli başlıklar açanlar çıkıyordu iyi sariyorduk onlara. Yoklar şimdiValla oyle kumarda kaybedip millete sariyorduk
Hahahsha ozledik ne yalan soyleyelimAhahaa 😂 😂 😂 o alanı cloversa bıraktı harbiden makinaya akıllı mantıklı mesajlar yazmak yakışmıyor. Eskiden belaruslu sevgiliyle nasıl tanıştığını konu açar okuturdu bize nerede o eski makina