- 22,043
- 28,260
- 113
ben öyle boş muhabbet sevmem önce lokum baklava gelmeli ki ağzımızı açalım çağdaş
Cevap versene adama bi tanışın bakalim shsbsbben öyle boş muhabbet sevmem önce lokum baklava gelmeli ki ağzımı açalım çağdaş
Sen adil adamdirsin liste dışı kalmışsak vardır bir bildin ortasidna gelmsitimMasallah listede olmayan kişiler simdi gelip şikayet ediyorlar gec kaldınız puhaa
Baskan arka plana da bi Fon müziği koysa ne güzel olurduCevap versene adama bi tanışın bakalim shsbsb
Hahahah sen buna youtube kanali acmislar gordun mu ?Baskan arka plana da bi Fon müziği koysa ne güzel olurdu
Sen kimsin laTavukcu kiskandin mi la bizi
Makina kimsin sen kardeşim @akin1996 aciklama bekliyorben öyle boş muhabbet sevmem önce lokum baklava gelmeli ki ağzımızı açalım çağdaş
😂 😂 😂 Aynen gördüm geçen konuda makina evrensel bir marka olma yolunda ilerliyor maşallah.Hahahah sen buna youtube kanali acmislar gordun mu ?
önce moneyMakina kimsin sen kardeşim @akin1996 aciklama bekliyor
Bide ölmüstu puhaa😂 😂 😂 Aynen gördüm geçen konuda makina evrensel bir marka olma yolunda ilerliyor maşallah.
Önce can sonra cananönce money
Sonsuza kadar kin mi tutalim tavukcuSahtekar çamaşır makinesinin eskiden konularına girilmezdi. Şimdi espirilerine gülen gülen.
Esrefimin son mesajı beni etiket etmis la ağlıyorum şuanÖnce can sonra canan
Ensesi kalın kim lan hahdhs
Azıcık Onur gurur olur insanda trampet kafaSonsuza kadar kin mi tutalim tavukcu
Seni seviyorrrEsrefimin son mesajı beni etiket etmis la ağlıyorum şuan