- 21,851
- 17,902
- 113
O yüzden cloversin konularına şimdiden giriyoruz dost, ilerleyen yıllarda marka olur da bizi tanimamazlik etmesin diye.Sahtekar çamaşır makinesinin eskiden konularına girilmezdi. Şimdi espirilerine gülen gülen.
O yüzden cloversin konularına şimdiden giriyoruz dost, ilerleyen yıllarda marka olur da bizi tanimamazlik etmesin diye.Sahtekar çamaşır makinesinin eskiden konularına girilmezdi. Şimdi espirilerine gülen gülen.
Agzimi bozduracaksin sabah sabah guluyoruz keyfimi kaçırma g sokaeim trampeti simdi ykafaAzıcık Onur gurur olur insanda trampet kafa![]()
Aynen ama bende sevgiyi hak ediyorum ama puhaaSeni seviyorrr
Al sana forumAgzimi bozduracaksin sabah sabah guluyoruz keyfimi kaçırma g sokaeim trampeti simdi ykafa
Yav bu kanali kim acti cok merak ediyorum hshshsEnsesi kalın kim lan hahdhs
Aynen kardeşim alıngan olmasan iyi çocuksun zatenAynen ama bende sevgiyi hak ediyorum ama puhaa
Oda geçmek üzere eskisi kadar alıngan değilim sankiAynen kardeşim alıngan olmasan iyi çocuksun zaten
Neyin gururu makina ile tartismisizdir zamanında ama muhabbette etmişimdir çoğu zaman. Aramızdaki para alışverişi sıfır. Şimdi onunla muhabbet etmem veya ona gülmem onur gurur her neyse ne oluyor tam anlamadım bunhAzıcık Onur gurur olur insanda trampet kafa![]()
Simdi gordum buradan bi makina hayranid herhaldeEnsesi kalın kim lan hahdhs
Sanki dusmandik namus davasi vardi makinayla aramizda ben de anlamadim 😆Neyin gururu makina ile tartismisizdir zamanında ama muhabbette etmişimdir çoğu zaman. Aramızdaki para alışverişi sıfır. Şimdi onunla muhabbet etmem veya ona gülmem onur gurur her neyse ne oluyor tam anlamadım bunh
Kanalı 55 youtube hesabimla takibe alacağım. Makinaya destek meşhur edeceğiz onu
Ben iki üç kere rollinginde para kazanıp atılmadığını gördüm. Sonra millet konusuna girmiyorduNeyin gururu makina ile tartismisizdir zamanında ama muhabbette etmişimdir çoğu zaman. Aramızdaki para alışverişi sıfır. Şimdi onunla muhabbet etmem veya ona gülmem onur gurur her neyse ne oluyor tam anlamadım bunh
Burdan biri belli ki hahdhdSimdi gordum buradan bi makina hayranid herhalde
Onlar olur normaldir dost. Şu forumda neler gördük nelere şahit olduk. Benden eskisin. Senin daha iyi bilmen gerek. Bunlar cerezlik konular emin ol.Ben iki üç kere rollinginde para kazanıp atılmadığını gördüm. Sonra millet konusuna girmiyordu)) başkan bile konuyu kikitlemeyi 1 ay sonra yapiyordu demekki düzelmiş finansı
![]()
Hay7rli sabahlar kardeşimHadi iyi sabahlar herkese gorusuruz
Hayırlı sabahlar dost benim de şarjım bitmek üzere uykuya geçeceğim birazdanHadi iyi sabahlar herkese gorusuruz
Görüşürüz agaHayırlı sabahlar dost benim de şarjım bitmek üzere uykuya geçeceğim birazdan
bir daha para için dm atarsan kafanı kırarım haberın olsunBen iki üç kere rollinginde para kazanıp atılmadığını gördüm. Sonra millet konusuna girmiyordu)) başkan bile konuyu kikitlemeyi 1 ay sonra yapiyordu demekki düzelmiş finansı
![]()