Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hawkinqq / Kasa 34K Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,877
13,100
113
Neyin gururu makina ile tartismisizdir zamanında ama muhabbette etmişimdir çoğu zaman. Aramızdaki para alışverişi sıfır. Şimdi onunla muhabbet etmem veya ona gülmem onur gurur her neyse ne oluyor tam anlamadım bunh
Sanki dusmandik namus davasi vardi makinayla aramizda ben de anlamadim 😆

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,641
9,207
113
Neyin gururu makina ile tartismisizdir zamanında ama muhabbette etmişimdir çoğu zaman. Aramızdaki para alışverişi sıfır. Şimdi onunla muhabbet etmem veya ona gülmem onur gurur her neyse ne oluyor tam anlamadım bunh
Ben iki üç kere rollinginde para kazanıp atılmadığını gördüm. Sonra millet konusuna girmiyordu :))) başkan bile konuyu kikitlemeyi 1 ay sonra yapiyordu demekki düzelmiş finansı :)

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,641
9,207
113
Ya karakteri düzelmiş yada finansı

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,851
17,902
113
Ben iki üç kere rollinginde para kazanıp atılmadığını gördüm. Sonra millet konusuna girmiyordu :))) başkan bile konuyu kikitlemeyi 1 ay sonra yapiyordu demekki düzelmiş finansı :)
Onlar olur normaldir dost. Şu forumda neler gördük nelere şahit olduk. Benden eskisin. Senin daha iyi bilmen gerek. Bunlar cerezlik konular emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...