Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti hawkinqq / Tekli

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.75

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,123
113
Ya vallahi parasından değil cevap ver yeter Ben bunu istiyorum cevap verdin hoşuma gitti parasının ayıktin sen
La ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sana

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,283
853
113
bu şişko patates maç başı 30 atış kullanıyor 30 sayı atınca kendini bi bok sanıyor , maç başı 1489810928490 top kaybı , nefret ediyorum bu adamdan

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,508
37,776
113
Ulan İki muhabbet edecez kayboldunuz ya gelin buraya öteki konulara yazdık mı muhabbet ediyor Bir şikayet ediyorlar burası hiç olmazsa rol konusu muhabbet olur

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,310
17,286
113
La ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sana
Yalan 3 gundur dm bakmadi 🤣🤣

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,283
853
113
ya reis her konuda kendini anlatıp durma , ne oldugunu gayet iyi biliyoruz boşver :) senin kankim bombacı mülayim nerde

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,508
37,776
113
Iftarda Ben konuşanların kafası çabuk keserim

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,308
54,123
113
ya reis her konuda kendini anlatıp durma , ne oldugunu gayet iyi biliyoruz boşver :) senin kankim bombacı mülayim nerde
La yok ben para bulup ta degisecek adam değilim millet bu şekilde konusunca kendimi anlatmak zorunda kalıyorum sadece mulayim arada bi gelip gidiyor eskisi gibi aktif değil artık