- 24,310
- 17,286
- 113
Odulum gelmedi hala tesekkurler 🤣Kimsyee odul verme bolsans
Odulum gelmedi hala tesekkurler 🤣Kimsyee odul verme bolsans
Bol sans umarm buda gelir 🥳🧿doncıc 10,5 alt 1 per bu sefer dağıtım olmayacak
La ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sanaYa vallahi parasından değil cevap ver yeter Ben bunu istiyorum cevap verdin hoşuma gitti parasının ayıktin sen
Daha odul bana bile ulasmadiOdulum gelmedi hala tesekkurler 🤣
Yalan 3 gundur dm bakmadi 🤣🤣La ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sana
HahahahaahhHHhHahagshshHzhahahaDaha odul bana bile ulasmadi
ya reis her konuda kendini anlatıp durma , ne oldugunu gayet iyi biliyoruz boşverLa ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sana
Iftarda Ben konuşanların kafası çabuk keserimLa ben 5 aliptami millete ust perdeden bakacam 2 milyon param varken bile kimseden üstün görmüyordum kendimi etten kemikten İnsaniz benim konuda mesaj atmissan cvp vermemissem gormemisimdir yoksa cvp verirdim sana
HahahahahHahahahaya reis her konuda kendini anlatıp durma , ne oldugunu gayet iyi biliyoruz boşversenin kankim bombacı mülayim nerde
matbet 06:00 kodunu almadan biyere gitmek yokUlan İki muhabbet edecez kayboldunuz ya gelin buraya öteki konulara yazdık mı muhabbet ediyor Bir şikayet ediyorlar burası hiç olmazsa rol konusu muhabbet olur
Yaw hı hiUlan İki muhabbet edecez kayboldunuz ya gelin buraya öteki konulara yazdık mı muhabbet ediyor Bir şikayet ediyorlar burası hiç olmazsa rol konusu muhabbet olur
La yok ben para bulup ta degisecek adam değilim millet bu şekilde konusunca kendimi anlatmak zorunda kalıyorum sadece mulayim arada bi gelip gidiyor eskisi gibi aktif değil artıkya reis her konuda kendini anlatıp durma , ne oldugunu gayet iyi biliyoruz boşversenin kankim bombacı mülayim nerde
Ben seni tutuyorum genc 🤣Yaw hı hi
ben alamıyorum telefonum bozuldu ya hattimda internet de yoktu Bir kardeşimin hatti O yüzden hevesim kalmadı ya Öyle bakiniyom kodlar gelincematbet 06:00 kodunu almadan biyere gitmek yok![]()