- 48,581
- 53,335
- 113
Ben vurmadım valla 1 senedir kapalı benimParayı vuranlar dm yi kapatmış helal olsun onlara.
Ben vurmadım valla 1 senedir kapalı benimParayı vuranlar dm yi kapatmış helal olsun onlara.
Herkes sen ben gibi mi😅Parayı vuranlar dm yi kapatmış helal olsun onlara.
2 sayı 3. Per çok durdular geçmiş olsun@EşrefTEK80 2 sayıdan lose olmus şansımız yokmus gecmis olsun dost
3 per 16 sayi atmışlar demin baktım 2 sayıdan lose olunca insan cidden deliriyor ya basketin de kotu tarafi bu dost2 sayı 3. Per çok durdular geçmiş olsun
Parayı vurup uzaklaşmak lazım bu diyarlardanHerkes sen ben gibi mi😅
Doğru abi geçmiş olsun o kadar kişi eminimki gelmesin diye dua etmistir3 per 16 sayi atmışlar demin baktım 2 sayıdan lose olunca insan cidden deliriyor ya basketin de kotu tarafi bu dost
Abim kral abim canım abim nasilsinParayı vurup uzaklaşmak lazım bu diyarlardan
Biz yapamadık ama akıllandık artık gizle den milletin alnını karışlıyorum😅Parayı vurup uzaklaşmak lazım bu diyarlardan
Helal şego dostBiz yapamadık ama akıllandık artık gizle den milletin alnını karışlıyorum😅
Yuzde yuz sağlık olsun dost esref arka planda telafi eder umarımDoğru abi geçmiş olsun o kadar kişi eminimki gelmesin diye dua etmistir
Umarım abiYuzde yuz sağlık olsun dost para esref arka planda telafi eder umarım
Ben şuan itibariyle uzaklaştımParayı vurup uzaklaşmak lazım bu diyarlardan
Abi Boston ilk yari üstYuzde yuz sağlık olsun dost esref arka planda telafi eder umarım
Ne derse tersini oyna güven yüzde yüz 🤣Abi Boston ilk yari üst
Newyork genel ilk yarı üst
Para ayarlarsam youcas alacam ne diyon bunlara
Bana uğra öyle uzaklaş parayı vurmuşsun😅Ben şuan itibariyle uzaklaştım
Valla iki gündür abi nbada ne oynasam geliyor ama oynayamadım sadece o gün betvakti verdi biri sen iyi kumarcisin dedi 11 k yaptimNe derse tersini oyna güven yüzde yüz 🤣
Alt üst yasaktı sanki orda babamı öyle geldiAbi Boston ilk yari üst
Boston gelir New sikintiAbi Boston ilk yari üst