- 48,566
- 53,321
- 113
Haylan da varmış dost eywBende 15 var Kuveyt para kesmiyor atimmi
Haylan da varmış dost eywBende 15 var Kuveyt para kesmiyor atimmi
Evet o doğrulama yüzünden maalesef doğrulama süresi dolunca f5 atman gerekiyoSurekli istiyor mesaj atıyorum beklenmedik hata diyor
Açtım konuyuHaylan da varmış dost eyw
Dost ben kalan 3 u 15k yaptım 🤣🤣@EşrefTEK80 2 sayıdan lose olmus şansımız yokmus gecmis olsun dost
TebriklerDost ben kalan 3 u 15k yaptım 🤣🤣
Dostum Dm atılmıyor@Black81 @Erhan2121 @Lazistan08 @sahin06 konu kapandı buraya yazıyorum.furkanin ödeme işleme alındı diğer arkadaşlar grup dmde oldukları için onlar burda deil sizin dmler kapalı ulasamadik.1 kişi daha var onada etiket aticam.bana özelden IBAN atın hediye gelince aticam.ister roll açtın ister açmayın.bana başkası yazmasın beyler etkinlik benim değil bende para falan yok
Ödül için kime yazıyoruz Dm atılmıyorGeldi tesekkurler
@Hayat1kumarÖdül için kime yazıyoruz Dm atılmıyor
Dm atamadım aktif değil galiba kendisi yazar
EvetDm atamadım aktif değil galiba kendisi yazar
Afiyet olsunGeldi tesekkurler
Bı tam ekmek yedimAfiyet olsun
Süresiz banOrospunun evladı @Mamoste
Sanada atılmıyor nasıl yapicaz.suan online ise halledelim hemenDostum Dm atılmıyor
Bnde sana atamiyorum kardeş 6 yıllık uyesin 31 msj nedir yahu.her foruma girdiginde 1 konuya bol sans tbrkler falan yazsan 3 5 k msj yapardın.ya dmni kapatmissin yada msj sayın yetmedigi için dm atilmiyor sana.oglene kadar burdayım umarım gelirsin çıkar bu iş aradanDm atamadım aktif değil galiba kendisi yazar

Mj atılmıyor Telegram varmı yada tron Usd yazımı burayaSanada atılmıyor nasıl yapicaz.suan online ise halledelim hemen
Dünkü ödül de bende vardım. Grubu kurduk alamadık seni at buraya ben dm atiyim kumarcı dayıyaMj atılmıyor Telegram varmı yada tron Usd yazımı buraya