Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hayatindibi / Kasa 300 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
29

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
mola

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,280
28,730
113
Burda ilk bu siteye geldiğimde çok iyi karşılamıştın ama en son söylediğin cümleler benim hergün duyduğum cümleler ve nefret ettiğim cümleler bubsebeple aynı yanıtı vermiyorum sana .
Kardeş sen hasta mısın . Hayatindibi bilmiş . Erhanbeye ver demiş . Vermemek için niye bin takla atiyorsun . Boş yapacak konu değil burası ama kendin açıp yapabilirsin

Leggionaire

BesiktAsk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,356
2,367
113
5 dk molada biz alalım

shews

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,577
1,878
113
Dost cebinde 25 liran yoksa söyle sıkıştıralım cebine bişeyler böyle hareketlere gerek yoktu ayıp ettin
Dost ben burda tavır a önem veririm kimse kimseye burda yok kan çıkar 25 tl şu bu lafı konuşamaz he sıkıltıracaksan para sana zahmet erhan a sıkıştırıver 😂

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,884
52,505
113
Dost ben burda tavır a önem veririm kimse kimseye burda yok kan çıkar 25 tl şu bu lafı konuşamaz he sıkıltıracaksan para sana zahmet erhan a sıkıştırıver 😂
Biz dostlarımızın cebıne bizde varsa yarısını sıkıştırıveriyoruz zaten dost bugun Erhan bana yarın ben erhana bu işler böyle

Kan cıkar vs olayları gırgır şamata kaç aydır buradasın daha kimin nasıl konustugunu göremedin ni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...