- 11,536
- 7,067
- 113
Aleyküm selam baskanSa beyler
Aleyküm selam baskanSa beyler
Oynamıcagını bildiğim icin verdım dostzhurba pattis![]()
Hayatindibi payfixini bana verdi 25 tl sonuna kadar benimdir haksız mıyım dostlarDost tahminin kaçtı bu kadar ters yaptın anlamadım . Ama sonrası cümlelerin kıfayetsiz ve gereksiz kelimeler bu sebeple nein Davut nein diyorum sana
Kardes o mac 2 per aklimizi aldi 0.5 sayi ile geldi.bide ben kimseden mac almiyorum erhanla umutun yerinayri onlarin hatri var erhan cok kez sigara oaram yokken sigara parasi atmistir.umutda vakti zamaninda bana 20 lira atti 3 k yapip cekmistim 😁😁Hayatin dibi 54.5 ust oyna 3. Pere gelir
Keske demeseydim be nerden dedim oay ne hale geldiHayatindibi payfixini bana verdi 25 tl sonuna kadar benimdir haksız mıyım dostlar
Dayı dm ye bak onu bunu bosverKeske demeseydim be nerden dedim oay ne hale geldi
Ben hak devrimine karşıyım belki meclis kurmana gerek yok ama bu cümlelerin karşısında dediğim gibi nein Davut nein .Hayatindibi payfixini bana verdi 25 tl sonuna kadar benimdir haksız mıyım dostlar
Doğrudur fikrimi soyledim sadece bu arada 20ye 3k super donmus sansin 😀Kardes o mac 2 per aklimizi aldi 0.5 sayi ile geldi.bide ben kimseden mac almiyorum erhanla umutun yerinayri onlarin hatri var erhan cok kez sigara oaram yokken sigara parasi atmistir.umutda vakti zamaninda bana 20 lira atti 3 k yapip cekmistim 😁😁
Ben mac vermezsem uyuyamam artık 😄😄Kardes o mac 2 per aklimizi aldi 0.5 sayi ile geldi.bide ben kimseden mac almiyorum erhanla umutun yerinayri onlarin hatri var erhan cok kez sigara oaram yokken sigara parasi atmistir.umutda vakti zamaninda bana 20 lira atti 3 k yapip cekmistim 😁😁
Abi bırak muhabbeti kupon at memphis gördüğün yerden ustKeske demeseydim be nerden dedim oay ne hale geldi
umutun para ugurludurKardes o mac 2 per aklimizi aldi 0.5 sayi ile geldi.bide ben kimseden mac almiyorum erhanla umutun yerinayri onlarin hatri var erhan cok kez sigara oaram yokken sigara parasi atmistir.umutda vakti zamaninda bana 20 lira atti 3 k yapip cekmistim 😁😁
Cebine bozukluk atiyorla ha 😂umutun para ugurludur
mahallede ona balıklı göl gibi balıklı umut dıyolar![]()
Ya yürü git caz yapma nein davut ne boş muhabbet yapiyosun kendince eğlendin orda ben ona ayar oldum yiyemeyecegin lafın altına yatmayacaksin tskr hadi uzatmaBen hak devrimine karşıyım belki meclis kurmana gerek yok ama bu cümlelerin karşısında dediğim gibi nein Davut nein .
Tmm alAbi bırak muhabbeti kupon at memphis gördüğün yerden ust
Dost cebinde 25 liran yoksa söyle sıkıştıralım cebine bişeyler böyle hareketlere gerek yoktu ayıp ettinBurda ilk bu siteye geldiğimde çok iyi karşılamıştın ama en son söylediğin cümleler benim hergün duyduğum cümleler ve nefret ettiğim cümleler bubsebeple aynı yanıtı vermiyorum sana .