- 55,934
- 16,239
- 113
Olsun
olmadıOlmamış
Bol şans umarım olurTekrar başlayalım adım 1
Bol şans diliyorum dostumTekrar başlayalım adım 1
Bol şanslarTekrar başlayalım adım 1
Bol şansTekrar başlayalım adım 1
0 etkinlik ile yolunu bulan çok . Birinin dur demesi gerekiyor ama ... Neyse bol şansDikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan
Haydi sinerjiiiiiiAtın 1 gol daha bizim olsun
üzüldümDikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan
Abi nasılsın
Çok şükür iyiyiz sen nasılsınAbi nasılsın
Sağolasın abi iyi diyelim iyi olalımÇok şükür iyiyiz sen nasılsın