Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling HaYaTıNsEsİ | Kasa 500 Hedef 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,657
23,467
113
Dikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan
0 etkinlik ile yolunu bulan çok . Birinin dur demesi gerekiyor ama ... Neyse bol şans

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,910
2,697
113
Dikkatimi çekti forumda çok sadece dağıtım için konuya gelen ama dağıtım hiç yapmamış kişiler konuda aktif olanlarda bı kaç dosta ulaşırım son rollinde 3 kişi dedik 10kisiye dağıtım yaptık o günden beri emin olun parasizim özellikle belirtiyorum özelden para isteyen olursa direk başkana adını veririm çünkü bazı kişiler bu işi meslek haline getirmiş
Şans dileyenlere şimdiden teşekkür ederim dostlar kendini her zaman belli eder ilk adımı atıyorum birazdan
üzüldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...