- 34,334
- 18,220
- 113
Biz acemiyiz erhocanBende eskiden rollerden çok kazanıyordum gecen sene ibre tersine döndü foruma 50 kupon atsam 2 tanesi anca geliyor artık
Biz acemiyiz erhocanBende eskiden rollerden çok kazanıyordum gecen sene ibre tersine döndü foruma 50 kupon atsam 2 tanesi anca geliyor artık
Payfix nerdesin payfixPeso olarakta olabilir
usdt trc20 ağına trx adresimi yazdım. bana usdtmi gelir trx mi gelirUsdt olarak çekersen usdt gelir dost
Kanka trx olarak çekiyorsan trx olarak gelir trx adresine usdt çekiyorsan usdt gelir.Sen trx olarak çekim ver trc20 ağı üzeriden sorunsuz gelir anlamıyorsan hala görsel olarak yaz bana anlatayımnasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmi
Usdtttttttusdt trc20 ağına trx adresimi yazdım. bana usdtmi gelir trx mi gelir
he tmm o zmanDost para çekerken usdt20 ile trx adresi aynı zaten sen talepte hangisi seçersen o gelir hesabına
o bence siteye kalmıs trx varsa hesaplarında trx atarlar yoksa tether atarlarusdt trc20 ağına trx adresimi yazdım. bana usdtmi gelir trx mi gelir
anladım knkam damam şimdi. pek kriptoyla işim yokta ondanKanka trx olarak çekiyorsan trx olarak gelir trx adresine usdt çekiyorsan usdt gelir.Sen trx olarak çekim ver trc20 ağı üzeriden sorunsuz gelir anlamıyorsan hala görsel olarak yaz bana anlatayım
Onun gibisi gelmeyecekPayfix nerdesin payfix
Havale varken ayıp etmiş havaleye dahaanladım knkam damam şimdi. pek kriptoyla işim yokta ondan
benim hesap değil hesap sahinede ulaşamadımHavale varken ayıp etmiş havaleye daha
Ula zaten trc20 ağı Trx ağı o zaten aynı olur orada önemli olarak usdt olarak mı Trx olarak mı çektiğin.Trust hesabına usdt çektiysen ve hesabında tron yoksa onu gönderemezsin kesinti için freee ücreti tron isterusdt trc20 ağına trx adresimi yazdım. bana usdtmi gelir trx mi gelir
Sole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dostDemek ki birşeyleri değiştirme zamani gelmiş
Sıkıntı o zaman kripto verde site ilk çekim bilmem ne çekim demez umarmbenim hesap değil hesap sahinede ulaşamadım
Gecen 3lu kombin yaptım 20 oran arka planda geldi buraya 2 oran atıyoruz gelmiyor artikSole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dost
Bendede hep öyle oluyor ama bi arkadaş hesapta trx yokken usdt gönderebiliyorum diyor nasıl oluyor oUla zaten trc20 ağı Trx ağı o zaten aynı olur orada önemli olarak usdt olarak mı Trx olarak mı çektiğin.Trust hesabına usdt çektiysen ve hesabında tron yoksa onu gönderemezsin kesinti için freee ücreti tron ister
Çapraz çekim varmı ki sitedebenim hesap değil hesap sahinede ulaşamadım