Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 1.5 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,075
7,870
113
Dost para çekerken usdt20 ile trx adresi aynı zaten sen talepte hangisi seçersen o gelir hesabına

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,315
10,493
113
nasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmi
Kanka trx olarak çekiyorsan trx olarak gelir trx adresine usdt çekiyorsan usdt gelir.Sen trx olarak çekim ver trc20 ağı üzeriden sorunsuz gelir anlamıyorsan hala görsel olarak yaz bana anlatayım

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,315
10,493
113
usdt trc20 ağına trx adresimi yazdım. bana usdtmi gelir trx mi gelir
Ula zaten trc20 ağı Trx ağı o zaten aynı olur orada önemli olarak usdt olarak mı Trx olarak mı çektiğin.Trust hesabına usdt çektiysen ve hesabında tron yoksa onu gönderemezsin kesinti için freee ücreti tron ister

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
Demek ki birşeyleri değiştirme zamani gelmiş
Sole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dost

Ekli dosyalar

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,577
9,108
113
geçen trustta para vardı 120 dolar falan trx dönüştüreyim dedim 46 dolar komisyon kesti bende onayladım fsrketmeden

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
Sole bir olay var eskiden kimin ne parası varsa kimse haset etmiyordu sana sole solim konu aciyoruz adam bana yazıyor sen konumu açtın diye suan ole bir algı olustu ki forumda tek bir konu bile açsan ister istemez göze geliyorsun onun da etkisi var dost
Gecen 3lu kombin yaptım 20 oran arka planda geldi buraya 2 oran atıyoruz gelmiyor artik

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,285
2,227
113
Ula zaten trc20 ağı Trx ağı o zaten aynı olur orada önemli olarak usdt olarak mı Trx olarak mı çektiğin.Trust hesabına usdt çektiysen ve hesabında tron yoksa onu gönderemezsin kesinti için freee ücreti tron ister
Bendede hep öyle oluyor ama bi arkadaş hesapta trx yokken usdt gönderebiliyorum diyor nasıl oluyor o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...