Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 1.5 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,315
10,493
113
Bütün dilenciler toplanlandı toplandı toplandı sorduk niye yıprandı yıprandı yıprandı 😂😂 Herkese rast gelsin

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,820
53,596
113
bence şöyle yapalım o 2 kişi açsın rollü burdan alamaynlar oradan alsın o zman kazanırsa. olmazsa gece işim bitince ben bidaha açarım ordan buradakilere öncelik veririz. gönül koymayın ihtiyacım var o yüzden
Dm ni acacan mi hikmet çalışıyorum ek kontenjandan yer açtık 2 saat once

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,820
53,596
113
Cok şükür açıldı la benim ihtiyac vardi yoksa rollere girip kimseden talebim olmazdı arkadas ta 2 kisiyi seçti 6k kazanmış zaten kime ne vercekti az empati yapalım lütfen pauah

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,331
18,216
113
bence şöyle yapalım o 2 kişi açsın rollü burdan alamaynlar oradan alsın o zman kazanırsa. olmazsa gece işim bitince ben bidaha açarım ordan buradakilere öncelik veririz. gönül koymayın ihtiyacım var o yüzden
Kirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,906
35,449
113
2 kişi rol açtı birinin hedef uzun katılınmaz diğerini zaten yoksaymışım ee hikmet kardeşim biz ner yapcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...