- 34,331
- 18,216
- 113
Beni secmedin Gönül koydum hiko 😁😁gönül koyacaksınız şans parası gibi 4-5 kişiye atalım. roll açmasın kimse
Beni secmedin Gönül koydum hiko 😁😁gönül koyacaksınız şans parası gibi 4-5 kişiye atalım. roll açmasın kimse
Baştan beri takip eden 3-5 kişi var herkesin alması daha mantıklıgönül koyacaksınız şans parası gibi 4-5 kişiye atalım. roll açmasın kimse
Hikmet kim kardeşim ben tanımıyorumHikmet dm sini acmazsa bende de kayif kalmicak gibi puaha
Dm ni acacan mi hikmet çalışıyorum ek kontenjandan yer açtık 2 saat oncebence şöyle yapalım o 2 kişi açsın rollü burdan alamaynlar oradan alsın o zman kazanırsa. olmazsa gece işim bitince ben bidaha açarım ordan buradakilere öncelik veririz. gönül koymayın ihtiyacım var o yüzden
Açtım dost roll dm kapalı senin amabence şöyle yapalım o 2 kişi açsın rollü burdan alamaynlar oradan alsın o zman kazanırsa. olmazsa gece işim bitince ben bidaha açarım ordan buradakilere öncelik veririz. gönül koymayın ihtiyacım var o yüzden
takipten çıkmışsın demek ahahhaDm ni acacan mi hikmet çalışıyorum ek kontenjandan yer açtık 2 saat once
Hiko şu arkadaşa hemen ulaş Allah aşkına adam para gelmeden roll açmış eli ayağı titriyor çabuk ulaş bu arkadaşa 😂Açtım dost roll dm kapalı senin ama
Bişey yazcaktım vazgeçtim erhanım sal göle sal ıDm ni acacan mi hikmet çalışıyorum ek kontenjandan yer açtık 2 saat once
Açmadı dahaHiko şu arkadaşa hemen ulaş Allah aşkına adam para gelmeden roll açmış eli ayağı titriyor çabuk ulaş bu arkadaşa 😂
dm kapalı görünüyo bendetakipten çıkmışsın demek ahahha
ulaşacam knka ahajahaHiko şu arkadaşa hemen ulaş Allah aşkına adam para gelmeden roll açmış eli ayağı titriyor çabuk ulaş bu arkadaşa 😂
Ben mi gecen mevzular oldu herkesi takipten çıktım vp den engel tg den engel çok olaylar döndü valla takip ettim simdi senitakipten çıkmışsın demek ahahha
Acele etTeşekkür ediyorum dost açıyorum hemen rolü
Kirvecan ihtiyacın varsa neden Rolling açıyorsun da bize 2.5 saat takip ettiriyorsun. Açmak zorunda değilsin ki. Tabi paylaşım yapman güzel birşey ama takip edenlerin yerine kendini koy.bence şöyle yapalım o 2 kişi açsın rollü burdan alamaynlar oradan alsın o zman kazanırsa. olmazsa gece işim bitince ben bidaha açarım ordan buradakilere öncelik veririz. gönül koymayın ihtiyacım var o yüzden
Dost ne yapıyorsun keyfin nasılAcele et