- 43,180
- 8,347
- 113
@Ronin11 dost müsaade eder imkan varsa birde ben deneyeyim
nolacak reis ilk defa mı yattık sanki , canın sagolsunKusura bakmayın beyler gerçektenözür dilerim cümleten
Şans dost bu yapacak bişey yokKusura bakmayın beyler gerçektenözür dilerim cümleten
TmBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
bu sefer artık beni seç beni seç beniseçbeniseçBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Tamamdır dost inşallah gelirBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Saol abi inşallah gelir beklemedeyiz daha fazla kişi faydalanmış olurBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Bol şanslar kral talibimBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Reis kaç saattir takipteyim haketmedim miBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Üzücü ama gerçek 2 adım atamayan kumarbaz mi olur dedi olurmuş bende atamazdim belki sende atamazdin da büyük konuşmamak gerekBen yaparım diyip one atladi takip eden kişilerin hakkini yedi 1 adımda patladı helal olsun diyorum artık ona
Eyvallah knk beklemedeyizBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
1 dk olsa bile gelmez artıkmaç bitti mi ? 2 sn yazıyor
Bol şans bu aradaBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll
Bolsanslar Yaz beni kral futbol yapayım sansima guveniyorumBir kupon var son kurşun 15 dakikaya yazarım gelirse 2 kişiye roll