Bir kısmını diyelimGözün aydın ozmn icralardan kurtuldun yani darısı bizim başımıza
Kulakların epey çınlamıştır dost2 forumda daha vardım ya moderatörlük yapmistim birinde. Sonra ceza falan yedik ara verdim bayağı.
seni gorunce direkt ezel gelio aklimaReis ne zaman acarsin tahminen yeni roll @hkmtgnl
Arabayı park edinceReis ne zaman acarsin tahminen yeni roll @hkmtgnl
iyi adamdir yillardir tanirimKulakların epey çınlamıştır dost
Ezel ne alaka anlamadimseni gorunce direkt ezel gelio aklima
helalin var dost basit bir iş değil milletle uğraşmak2 forumda daha vardım ya moderatörlük yapmistim birinde. Sonra ceza falan yedik ara verdim bayağı.
Kötüdür demedim zaten bro yorumlaşırız ara ara zaten sorun yokEmmim iyidir ya Kemal dost .
Ciğer satışlarımız bitmiştirKötüdür demedim zaten bro yorumlaşırız ara ara zaten sorun yok
Çok sey gördük, yaşadık valla unuttum ama çoğu insanları hatırlamıyorum. Bir dayı var burda da eskilerden bildiğimKulakların epey çınlamıştır dost
Doğrudur dost. Bende uzun yıllardır burdayım. Seni hiç görmemiştim tanışmış olduk. Bol şans.Çok sey gördük, yaşadık valla unuttum ama çoğu insanları hatırlamıyorum. Bir dayı var burda da eskilerden bildiğimCaptainJackSparrow benim bilinen nick aslında. Belki eskiler hatırlar varsa
evet pasion kral insandır puhahDoğrudur dost. Bende uzun yıllardır burdayım. Seni hiç görmemiştim tanışmış olduk. Bol şans.
burada meting. birde alanedark varÇok sey gördük, yaşadık valla unuttum ama çoğu insanları hatırlamıyorum. Bir dayı var burda da eskilerden bildiğimCaptainJackSparrow benim bilinen nick aslında. Belki eskiler hatırlar varsa
Koyim passionaevet pasion kral insandır puhah
hortumcudur posi😂😂evet pasion kral insandır puhah
iyi çeker 🤣hortumcudur posi😂😂
Güzel zamanlardı valla bro. Telefonla idare ediyordum pc falan yoktu. Sonra yonetim yardimci oldu aldilar bi laptophelalin var dost basit bir iş değil milletle uğraşmak