Param olsa rol kovalamam dost bilirsin az çok bizi puahO zmn sen bana ol kardeşim
Param olsa rol kovalamam dost bilirsin az çok bizi puahO zmn sen bana ol kardeşim
Bol şans brobaşarılı olursak gereken yapılır. bol şanslar. bu şanszlık kırılmalı
Listeci bendim olmasam olurmuydu gerçi olmasak ta barios bize odul atardi puahaLıstede sen vardın dun gece demı
Keske bızım hesabıda 2 kısı yonetse tek zor oluyorL
Listeci bendim olmasam olurmuydu gerçi olmasak ta barios bize odul atardi puaha
Seni Kara listeye aldım bundan sonra 😂😂😂L
Listeci bendim olmasam olurmuydu gerçi olmasak ta barios bize odul atardi puaha
Artık kimseyi bilmiyorum git bu yerleri patlat rol actir banaParam olsa rol kovalamam dost bilirsin az çok bizi puah
Biz tekiz ama sağlam dostlarımız var burda puhhaaKeske bızım hesabıda 2 kısı yonetse tek zor oluyor
Sagopa varmıs suan onu darla erhanArtık kimseyi bilmiyorum git bu yerleri patlat rol actir bana
Bu aksam şl maclari var 20k kredi çekmeyi düşündüm vazgeçtim sen benim yerime çeksene dost puahArtık kimseyi bilmiyorum git bu yerleri patlat rol actir bana
Seni de aldım Kara listeye 😂😂😂Sagopa varmıs suan onu darla erhan
Sende kara listedesin artık cane, kardeşin düştü, bı kaldırayim demedin, haniko dudükoSeni Kara listeye aldım bundan sonra 😂😂😂
Muhabbetim olmayan adamdan odul istemeye haya ederimSagopa varmıs suan onu darla erhan