- 7,425
- 4,392
- 113
Arkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
spor yap iyi gelir biraz yor bacaklarınıArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Magnezyum al eczaneden hemen geçerArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Enteresan daldan dala atlıyor @clovers1995 sayesinde psikolog olduk artık puahaDost kamu spotu gibi birisin
@clovers1995 ile hastaneye doğru 😀Enteresan daldan dala atlıyor @clovers1995 sayesinde psikolog olduk artık puaha
İlaçları alma sende vur iyice deliliğe 😁Arkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Benim mentalim bu adam 😀İlaçları alma sende vur iyice deliliğe 😁
Tamm buldumEkli dosyayı görüntüle 96216718:30da baslicakti kalkti canlidan bulamiyorum hic bi yerde
bacaklarına işin ehli olan hacamat yaptır düzenliArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Geçmiş olsun dost bende kronik mide hastasıyım reflü gastritKardeşş dua et huzursuz bacak sendromun var şeker hastasıyım hipertansiyon var bel ve sırtta fıtıklarım var reflü ve gastritim var ayrıca sol varis ameliyatı oldum yat kalk şükret.
Bizim eski oturduğumuz yerdeki komşu yapıyordu dostbacaklarına işin ehli olan hacamat yaptır düzenli
Ekli dosyayı görüntüle 96216718:30da baslicakti kalkti canlidan bulamiyorum hic bi yerde
bol şanslarSesli güldüm 😂İlaçları alma sende vur iyice deliliğe 😁