- 23,699
- 24,666
- 113
Bi bacak resmi gelir miArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Bi bacak resmi gelir miArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Kafa yapıyor mu bunlar dost ondan haber vergabapentin/pregabalin grubu ilaçlar kısaca hapı bırakman lazım
pregabalin bende kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
çok uyutuyordu önceden, uzun zamandır bir işe yaramıyor
Tövbeler olsun 😀Bi bacak resmi gelir mi
Hemen tahirim 🤣Bi bacak resmi gelir mi
Bi bacak resmi gelir mi
Arkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Hareketsiz yasamla gtü başı heryerini dagıtmışsın evde oturma surekli ,havalar ısındı hergün spor yuruyus koşu yap vücudu toparlarsınGeçmiş olsun dost bende kronik mide hastasıyım reflü gastrit
Clovers Yine mi konu açtın boyun devrilsin hemiArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
Ooooo regapen lyrica gerica diyorsungabapentin/pregabalin grubu ilaçlar kısaca hapı bırakman lazım
pregabalin bende kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
çok uyutuyordu önceden, uzun zamandır bir işe yaramıyor
amin 🙏🏻Ooooo regapen lyrica gerica diyorsun
Majör depresyon, panik bozukluk, sosyal anksiyete ve obsesif-kompulsif bozukluk (OKB) tedavisinde kullanılırcipralex bende de yaptı. artı uyutmuyor hiç
Lyrca mi yazdı doktorArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
yok yapmıyor, yapması için farklı yöntemler denemek lazımKafa yapıyor mu bunlar dost ondan haber ver
Aynısı bende var stres sıkıntı uzak kal yeter tek ilaç oArkadaşlar tarif etmek zor biraz sabah bacaklarımda huzursuzluk vardı ağrı değil yani sürekli hareket ettirme isteği birde bacağımdaki o huzursuzluk kullandığım pskiyatri ilaçlarinin yan etkisi olabilirmis
ben parol kullanıyorum kardeşimOoooo regapen lyrica gerica diyorsun