- 9,595
- 9,942
- 113
En kolay veren banka hangisi bi başvuru deniyimnormalde o puana veriliyor 50k civarı diye biliyorum ama icra olduğu için kara listedesindir muhtemelen
En kolay veren banka hangisi bi başvuru deniyimnormalde o puana veriliyor 50k civarı diye biliyorum ama icra olduğu için kara listedesindir muhtemelen
akbank ing denizbank falan daha kolay veriyor da çok fazla denersen puanın düşüyor hangikrediden dene istersenEn kolay veren banka hangisi bi başvuru deniyim
Aktifbank vermezse hiç bir banka vermezEn kolay veren banka hangisi bi başvuru deniyim
uyapa gir e devletle giriş yap dosya sorgulamadan bak açık mı kapanmış mıBu e devletten nasıl bakıyor duk. Bende ödedim avukat 10 güne kadar düşer dedi e-devlet üzerinden temiz kağıda da göndermedi
İmza ile gir diyor e devletten gozukmezmi direkt doatuyapa gir e devletle giriş yap dosya sorgulamadan bak açık mı kapanmış mı
2013den bu yana 17 dosya kapatmışım son iki dosya var şirketin kredi kartı ile kapaticaz ama icra dairelerine ulaşamıyorum bir haftadır uyap üzerindeki yazan miktarı ödesek sorun olur mu diye araştırıyorum bilen birisini bulamadimHerkese icralık var bende kafayı yicem
Odersen sorn olmaz sadce sonradan teyit ediceksin kalan varmı diye herzaman guncel olmaya biliyor ben genelde hukuk burosunu arayp güncel borcu öğrenip birde pazarlık yapiyordum2013den bu yana 17 dosya kapatmışım son iki dosya var şirketin kredi kartı ile kapaticaz ama icra dairelerine ulaşamıyorum bir haftadır uyap üzerindeki yazan miktarı ödesek sorun olur mu diye araştırıyorum bilen birisini bulamadim
2 ay sonra çıkar kredi.hemen düşmüyor puan sistemeİcra yok 3 ay önce garantiden 40 bin kredi çekip 6 gün sonra caymayı kullanıp kapatmıştım puan 1010lara düşmüştü şuan bakayım dedim 1350ye çıkmış 100 bin kredi denedim red verdi 😂
Evet hiç başvurmamam lazım 2 ay daha düzenli ödesem büyük ihtimal 1600e falan çıkar onlar teklif eder2 ay sonra çıkar kredi.hemen düşmüyor puan sisteme