Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İhbar Tazminatı Hakkında

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,245
1,928
113
Arkadaşlar geçen günlerde biliyorsunuz işten çıkarılmıştım ihbar tazminatı ile birlikte 30 bine yakın beklerken 6.800 tl yattı
Büyük hayal kırıklığı içindeyim sizce neden geç mi yatar ihbar tazminatı yoksa başka bişey mi vardır?

. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002

Bu şekilde çıkarılmıştım
Kac sene calistin

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,360
1,751
113
İhbar almak icin kac ay çalışman gerekiyor
İhbar tazminatı için öncelikle kişiyi haklı neden göstermeden çıkartırsa alınıyor başkan
6 aydan az çalışan işçilere 2 haftalık ücretleri karşılığı ihbar tazminatı ödenir.
6 ay ile 1,5 yıl arası hizmet veren işçiler, 4 haftalık ücret tutarında tazminat alır.
1,5 ile 3 yıl arası çalışan işçilere ihbar tazminatı 6 haftalık maaş tutarında ödenir.
3 yıldan fazla hizmet süresi olan işçi ise 8 haftalık ücret tutarında tazminat ödemesi alır.

ferobaba1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
384
63
Arkadaşlar geçen günlerde biliyorsunuz işten çıkarılmıştım ihbar tazminatı ile birlikte 30 bine yakın beklerken 6.800 tl yattı
Büyük hayal kırıklığı içindeyim sizce neden geç mi yatar ihbar tazminatı yoksa başka bişey mi vardır?

. E**** T*****,4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sözlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 21.02.2026 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B002

Bu şekilde çıkarılmıştım
Kidemi yatirmamis dava aç dava sürecininde parasını alırsın

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,360
1,751
113
Beyler ayın 25'i oldu bu namussuz firma ihbar tazminatı yatırmadı bu ay içinde yatar dediler avans ödeme günü bugün bişey yok delirecem ya

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,552
1,390
113
Çıkış kodunu ne göstermişler
Eğer işe yaramaz kod ise ,prosuduru tamamlamadin diye yandin

cbale

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,075
113
04 kodunu arastır bence. tazminat beklentinin olması ilginc.
işsizlik maaşına basvurablirisn

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,360
1,751
113
Alırsın o zaman genelde maaş ödemesi gününde odenir
Knk bana bu ay ödenir dedi muhasebe sinirimi alt üst etti bugün avans günü şirketin herhalde bugün ödenir sandım yıkıldım
Normal maaş günü 10'unda gelde 2 hafta daha bekle bütün planlarımı yıktı
İşsizlik maaşı olmadı 2,şartı karşılamadı

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,552
1,390
113
Knk bana bu ay ödenir dedi muhasebe sinirimi alt üst etti bugün avans günü şirketin herhalde bugün ödenir sandım yıkıldım
Normal maaş günü 10'unda gelde 2 hafta daha bekle bütün planlarımı yıktı
İşsizlik maaşı olmadı 2,şartı karşılamadı
Maaş gününde odenir tazminatlar