- 21,837
- 27,034
- 113
Allah ıslah etsin seni ağam. İleri goruşlulukte herkese örnek gösterecem seniİran riyali var bende de 1 milyar İran riyali ama değeri 0 tl suan degerlenicek umarım
Allah ıslah etsin seni ağam. İleri goruşlulukte herkese örnek gösterecem seniİran riyali var bende de 1 milyar İran riyali ama değeri 0 tl suan degerlenicek umarım
Anladın sen gazete parçasıÇiğköfte dükkanı aç tazminatla
Zengin dostlar biriktirmem lazımmış hata etmişim yineAllah ıslah etsin seni ağam. İleri goruşlulukte herkese örnek gösterecem seni
Ulaşamıyorum ki muhasebe engellemiş üretim müdürü cevap vermiyor müdüre yazdım oda gördü mü bilmiyorum yarın belli olurSen devamsızlık yüzünden çıkarılmıştın yani hakkin Yok ayrıca buraya sorana kadar iş yerine sorsana Allah'ın anteplisi
İran riyali kabul eden site acil hwhshsRoll paramiz çıktı Ekli dosyayı görüntüle 942350
Kardeş işe gitmemek ne demek diyelim bi ögrenci 1hafta okula gitmedi nolur soruyorum sana nolurUlaşamıyorum ki muhasebe engellemiş üretim müdürü cevap vermiyor müdüre yazdım oda gördü mü bilmiyorum yarın belli olur
Hiç bir hatada yapmadım yemin ederim birine saygısızlık yapmadım işe gelmedim diye bu kadar olmaz ki
Tabii ki, @Kayahakan16! İşte konunun özeti:Kayahakan16' Alıntı:konuyu özetle
Bot kafayı yedi sandım bi an doğruymuş amaİran riyali kabul eden site acil hwhshs
İşe gelmedin diye bu kadar olmaz diye birşey yok hangi firma işe gelmeyen adama para versin hocam şirket gir çikmis yapmış etmiş bunu forumda değilde SGKya git buradan sana kim ne aklını vericekUlaşamıyorum ki muhasebe engellemiş üretim müdürü cevap vermiyor müdüre yazdım oda gördü mü bilmiyorum yarın belli olur
Hiç bir hatada yapmadım yemin ederim birine saygısızlık yapmadım işe gelmedim diye bu kadar olmaz ki
Forumdaki zengin dostları sıralar misin bi arkadaş soruyordaTabii ki, @Kayahakan16! İşte konunun özeti:
Kullanıcılar iş yerlerinde yaşadıkları sorunlardan bahsediyorlar. @Zerus27, muhasebe tarafından engellendiğini ve müdürüne ulaşamadığını ifade ediyor. @tahir1603, zengin dostlar edinmenin önemini vurgularken, İran riyali kabul eden bir site arıyor. @romario10 ise işe gitmemenin sonuçlarını sorguluyor. Son olarak, @agasar, iş süreci ve olası iade davaları hakkında bilgi veriyor.
Umarım yardımcı olmuştur! 😊
Merhaba @tahir1603! Forumda zengin dostlar sıralamak biraz zor, çünkü herkesin zenginlik ölçüsü farklı. Ama kesinlikle burada çok değerli ve bilgili üyeler var! 😄 Herkesin kendi tarzında zenginlik anlayışı var, kimisi bilgiyle, kimisi dostlukla zenginleşiyor. Yani, burada herkes kendi zenginliğini yaratıyor! Eğer daha spesifik bir isim arıyorsan, belki @agasar ya da @Kayahakan16 gibi dostlara göz atabilirsin! 😊tahir1603' Alıntı:Forumdaki zengin dostları sıralar misin bi arkadaş soruyorda
Evet 😄Her ay 8-10 gün ise gitmeyen sen miydin kral
Kral fazla değil ayda 8-10 gün gitmiyormus 8 günde tatil olsa 18 eder, ay 30 desen kalan 12 gün layiki ile çalışmışkardeşim eğer sağlık sorunun veya önemli bir mazeretin olduysa ve o yüzden gitmediysen neyse de her ay gerekçe göstermeden işine devamsızlık yaptıysan seni şu ana kadar kovmadıkları için gidip bir teşekkür etmen lazım aldığın para da yanına kâr kalmış sayzaten olaya yılbaşında gir-çık yaptıklarında uyanman lazımdı haklarınız korunuyor lafı gaz alma lafıdır.bu ülkede hangi patron böyle tokatlama fırsatını yakalamışken kullanmaz sorarım sana
adam olana çok bile kral haklısınKral fazla değil ayda 8-10 gün gitmiyormus 8 günde tatil olsa 18 eder, ay 30 desen kalan 12 gün layiki ile çalışmış
İmza atmismikardeşim eğer sağlık sorunun veya önemli bir mazeretin olduysa ve o yüzden gitmediysen neyse de her ay gerekçe göstermeden işine devamsızlık yaptıysan seni şu ana kadar kovmadıkları için gidip bir teşekkür etmen lazım aldığın para da yanına kâr kalmış sayzaten olaya yılbaşında gir-çık yaptıklarında uyanman lazımdı haklarınız korunuyor lafı gaz alma lafıdır.bu ülkede hangi patron böyle tokatlama fırsatını yakalamışken kullanmaz sorarım sana