Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İhbar Tazminatı Hakkında

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,592
9,940
113
Başkan ilk şirkette 27 mart'ta girdim ocak ayı gibi giriş çıkış yaptılar dediler ki haklarınız korunuyor şirket isim değiştirdi yani ikinci şirkette de çıkış 23 şubat
İş değişikliği olduğu için
Yalan konuşmuşlar sana giris çıkışta hakların yanmış muhtemelen gir cik yaparken imza attığın evraklarda da yazıyordur bu

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,910
519
113
Allah yardımcın olsun kardesım ınsallah tez zamanda yenı uygun bır ıs bulursun yoksa 30 degıl 100 verse hazıra dag daynmaz bıde kumar varsa yarım saat en fazla.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,431
1,920
113
İşe giriş sözleşmeni kontrol et.

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,757
24,735
113
İlkokulda harçlıklarımızla taso gibi üst üste dizip kumar oynardık birbirimizin cebindeki simit ayran parasını alırdık o yıllardan belliymiş yolumuz
Valla annemin dolarları alırdım o zamanlar taso beybilayde sporcu kartı mile her türlü kumar 7 yaşından itibaren dahildik harbi zehirmişiz ha

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,350
1,741
113
İşten çıkarılmadan önce ika çagırıyo yanına yıllık iznin kaldıysa onu hesaplıyo tazminata ekliyo en son şu kadar tazminat alıcagın var şu gün hesabına yatar diye belge imzalatmadımı sana bende o şekil olmuştu
Bu kansız şirkette ik yok kanka eskiden vardı çıktı işten geride almadılar muhasebeye bakan birisi bakıyor hepsine benide çağırmadı hatta watsaptan engelledi mesela ben işe 1.5 hafta gitmedim onu kayde almadan en yakın gittiğim tarih çıkış vermişler
Şaka gibi böyle iş yeri ile ilk defa rastladım

romario10

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
34
19
18
Bu kansız şirkette ik yok kanka eskiden vardı çıktı işten geride almadılar muhasebeye bakan birisi bakıyor hepsine benide çağırmadı hatta watsaptan engelledi mesela ben işe 1.5 hafta gitmedim onu kayde almadan en yakın gittiğim tarih çıkış vermişler
Şaka gibi böyle iş yeri ile ilk defa rastladım
Çiğköfte dükkanı aç tazminatla