- 7,729
- 3,641
- 113
Dayı kendi kendinle konusuyon ne iciyorsan bize de söyle kafası iyiymişBak kendon soyluyon bişey olsa benim evde isim ne
Dayı kendi kendinle konusuyon ne iciyorsan bize de söyle kafası iyiymişBak kendon soyluyon bişey olsa benim evde isim ne
İslam ülkeleri çöp hep. Afganistan Pakistan Sünni İslam ülkeleri ikisi de güya birbirlerini öldürüyorlar. İslam ülkeleri ile dayanışma politikası yapilmaz. Kanada ile Yeni Zelanda ile birlik ol daha güvenilirdir.İslam ülkeleri birlik olsa hiçbir ülke karşı çıkamaz di tek tek indiriyorlar diğerleri de seyrediyor
Yav asker işi kalmadi kardeşim. Ne askerî, oldu olası kilic kalkan alalım. Şu an savaş olsa dediğin gibi asker işiyle yurutulecek olsa bile senin kullandığın silahların miladi doldu. Adamlar yeni nesil savaş uçaklarıyla uzaktan yürütürken senin İHA siha dışında neyin var17 yaşında girdim ömrümüzü bu vatana adadik yüce Önder Atamız ne demiş geldikleri gibi giderler ki iş oraya gelsin benim sulalemin asker olmasını bırakın 85ilyon bu ülkede benden bile daha çok vatansever ve askerdir biz ne ırmağa ne Suriye'ye benzemeyuz yazmayın dedim ama gaza getirdi iz yine
TGRT yi açın 5 dk dir son dakikA haber var arrdindan benim yazdıklarımı birleştir daha ne diyeyimYav he he bişey yazamaz ama sweet bonanza oynarsın
Böyle durumlarda at izi it izine karışır dost. Yumruğun nereden geldiğini hiç anlayamazsinBıraksınlar bu işleri akil oyunu yapıyorlar sozde Erdoğanı hic sevmem de ama çok zeki adamdir bole bir topa girermi hayat ta
2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahınYav asker işi kalmadi kardeşim. Ne askerî, oldu olası kilic kalkan alalım. Şu an savaş olsa dediğin gibi asker işiyle yurutulecek olsa bile senin kullandığın silahların miladi doldu. Adamlar yeni nesil savaş uçaklarıyla uzaktan yürütürken senin İHA siha dışında neyin var
Aynen ne silah eğitimi ne atış eğitimi biri saldirsa komutan depodan mermileri çıkaracak ta sana verecekte ohoo2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahın
Kardeşim küresel ekonomik krizde,abd kendi tahvillerini alan olmadığı için kendisi satın alıyor,tarihe baktığında 1.dünya savaşı-2.dünya savaşı hep küresel krizlerin sonunda çıkmıştır,şuanda da en olası senaryo savaş+dikta yönetimlerde ortadoğu tarihine bakarsan görürsün güven kaybı,oy kaybı olduğunda iktidarlar savaşa yönelir.Bıraksınlar bu işleri akil oyunu yapıyorlar sozde Erdoğanı hic sevmem de ama çok zeki adamdir bole bir topa girermi hayat ta
Burda neyimiz oldugunumu yazayım kalp kırmak istemiyorum ama bilmiyorsun konuşuyorsun diyeyim kibarcaYav asker işi kalmadi kardeşim. Ne askerî, oldu olası kilic kalkan alalım. Şu an savaş olsa dediğin gibi asker işiyle yurutulecek olsa bile senin kullandığın silahların miladi doldu. Adamlar yeni nesil savaş uçaklarıyla uzaktan yürütürken senin İHA siha dışında neyin var
Ne yapsınlar iyi olan silahlari doğudaki askerlere veriyorlar batıda olay yokki2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahın
Yav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun2024 te bitirdim askerliği batıda yaptım hala boş g3 veriyorlar nöbette ben diyim 20 sen de 30 yılı var silahın
Doğuda iyi silahmı veriyorlar ortalama bir ak47 veriyorlar doğuda millet yürüyen makinalı yapıyor senin iyi dediğin en baba keleş var doğuda nöbet tutanın elindeNe yapsınlar iyi olan silahlari doğudaki askerlere veriyorlar batıda olay yokki
Saliver derken zaten burdayizSalıver gitsin secdumanı
Ekli dosyayı görüntüle 943570
Savaş kodunuz başarılı bir şekilde sisteme eklendi.Yav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun
daha demin bana en güçlü 2. kara ülkesiyiz diyodun bana mı garezin var awGerçi insanın önemi kalmamış bir atom atılsa hangi ulke olursa olsun yok olup gider
Onların hayalet uçağı varsa bizim keleşlerimiz g3 tüfeklerimiz var öyle deme tutukluluk yapıp rakibi şaşırtıcazYav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun
Kaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandirYav boş konuşuyor işte çocuk falandir muhtemelen. Vatan millet Sakarya nidalarıyla savaş 100 yıl önce kazaniliyordu. Asker bir millet olmak o zmn avantajdi. Çünkü vatan millet aşkıyla savasan 1 asker 3 askere bedeldi. Ama şimdi kalmadı. Adam hayalet uçağıyla evinin odasına kadar gelip vuruyor sen rüyada o esnada JoJo kod kovaliyorsun