Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,683
992
113
Abd Türkiye savaş dediğin kismi okudum gerisini okumadım abd nin gotu yemez buraya saldırmaya turkiye karada dünyada askeri güç olarak 2 sırada biz ne garip filistiniz ne iraniz adamlar iranin basindaki adamları indirdi İran bi bok yiyemedi anca füze atsınlar onu bile atmayı bilmiyorlar
e tamam doğru en büyük 2. gücüyüz de amerikayla hangi kara sınırında savaşacan

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,876
53,641
113
e tamam doğru en büyük 2. gücüyüz de amerikayla hangi kara sınırında savaşacan
Savaş diyorsun abd nin gelmesi lazım buraya bizmi gidelim o götleri varsa gelsinler sadece deniz den havadan şavas olmaz kimin haddine düşmüş karadan Türkiye ye girsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,858
27,112
113
Abd Türkiye savaş dediğin kismi okudum gerisini okumadım abd nin gotu yemez buraya saldırmaya turkiye karada dünyada askeri güç olarak 2 sırada biz ne garip filistiniz ne iraniz adamlar iranin basindaki adamları indirdi İran bi bok yiyemedi anca füze atsınlar onu bile atmayı bilmiyorlar
Kara savaşı bitti kardeşim. Yok artiik. Yapılacak Kara savaşı sadece sinir devletleriyle olur yada milis güçleriyle yapilablir. Amerika sana nasıl karadan girecek. Buraya kadar asker silah taşıma işini nasıl yapacak. Ancak yıllardır yaptığı şeyi yapar. Örgüt ile seni yorabilir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Amerika niye buraya saldirsin toprakları satın almışlar çoğu yeri her yerde kendi fabrikaları mağazaları şu bu var niye kendi malina füze atsın 😄

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,876
53,641
113
Kara savaşı bitti kardeşim. Yok artiik. Yapılacak Kara savaşı sadece sinir devletleriyle olur yada milis güçleriyle yapilablir. Amerika sana nasıl karadan girecek. Buraya kadar asker silah taşıma işini nasıl yapacak. Ancak yıllardır yaptığı şeyi yapar. Örgüt ile seni yorabilir
Ayenn doğru millet panik olmuş ta Türkiye kimse suan saldıramaz ki

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,876
53,641
113
Amerika niye buraya saldirsin toprakları satın almışlar çoğu yeri her yerde kendi fabrikaları mağazaları şu bu var niye kendi malina füze atsın 😄
Yaw ortadogonun petrolüdur altınidir olmasa bu elin abd sinin ne isi vardi ortadoguda eger abd süper güçse sebebi Arabistan gibi ulkelerdir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Yaw ortadogonun petrolüdur altınidir olmasa bu elin abd sinin ne isi vardi ortadoguda eger abd süper güçse sebebi Arabistan gibi ulkelerdir
İslam ülkeleri birlik olsa hiçbir ülke karşı çıkamaz di tek tek indiriyorlar diğerleri de seyrediyor

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,409
4,938
113

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,830
17,866
113
Bizi İranla karşı karşıya getirecekler sonunda. Önceki açıklamalar hep bu yöndeydi sanki. İrana kara harekatı için bizi kullanmazlar umarım. Bakalım gün içinde resmi açıklamada ne diyecekler.

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,876
53,641
113
QUOTE="kara23, post: 10718742, member: 118996"]
İslam ülkeleri birlik olsa hiçbir ülke karşı çıkamaz di tek tek indiriyorlar diğerleri de seyrediyor
[/QUOTE]
Yaa ne karşı cikmasi abd ye para veren de onlar

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Merak etmeyin ben komutanlarim buradayız stres yok
17 yaşında girdim ömrümüzü bu vatana adadik yüce Önder Atamız ne demiş geldikleri gibi giderler ki iş oraya gelsin benim sulalemin asker olmasını bırakın 85ilyon bu ülkede benden bile daha çok vatansever ve askerdir biz ne ırmağa ne Suriye'ye benzemeyuz yazmayın dedim ama gaza getirdi iz yine

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,876
53,641
113
Bizi İranla karşı karşıya getirecekler sonunda. Önceki açıklamalar hep bu yöndeydi sanki. İrana kara harekatı için bizi kullanmazlar umarım. Bakalım gün içinde resmi açıklamada ne diyecekler.
Bıraksınlar bu işleri akil oyunu yapıyorlar sozde Erdoğanı hic sevmem de ama çok zeki adamdir bole bir topa girermi hayat ta

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
17 yaşında girdim ömrümüzü bu vatana adadik yüce Önder Atamız ne demiş geldikleri gibi giderler ki iş oraya gelsin benim sulalemin asker olmasını bırakın 85ilyon bu ülkede benden bile daha çok vatansever ve askerdir biz ne ırmağa ne Suriye'ye benzemeyuz yazmayın dedim ama gaza getirdi iz yine
Askerlerine sahip çık füze atılıyor sen rulet oynuyon

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
Eşşek jojo geçmiş olsun Adana diye kod atar yarın rahat olun