- 6,211
- 1,948
- 113
Adamlara gevur diyoruz bizi korularlar amw İran'a din kardeşi diyoruz füze atıyor amw
Dostum aşırı yoğun duygular içerisindesin yorumuna yansıyor bu emin ol. Gençlikte hepimizin başından geçmiştir. Birsey demiyorum o yüzden. Ama sen sen ol hicbir zaman duyguların aklın mantığının önüne gecmesinSaliver derken zaten burdayiz
İran dan kardeş değil kalleş bile olmaz o kadar alçakAdamlara gevur diyoruz bizi korularlar amw İran'a din kardeşi diyoruz füze atıyor amw
La atom diyorum da kimse buna cesaret edemez bide ortadogu toprakları çok değerlidir kimse bunu göze almaz karadan girmeleri lazim da burada cesaret edemezlerdaha demin bana en güçlü 2. kara ülkesiyiz diyodun bana mı garezin var aw
Ben 12 yaptim gozu kapalı silahı söker takarım puahaKaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandir
orevlatlarında atoma kadar köpek gibi cephanelik var valla hava sahana girdi mi ceza sahasına giren messi gibi takılıyolarLa atom diyorum da kimse buna cesaret edemez bide ortadogu toprakları çok değerlidir kimse bunu göze almaz karadan girmeleri lazim da burada cesaret edemezler
Orta doguya atom bombasi atarsalar kitalar ayrilir ne enerji petrol var topragin altinda haddi hesabi yolLa atom diyorum da kimse buna cesaret edemez bide ortadogu toprakları çok değerlidir kimse bunu göze almaz karadan girmeleri lazim da burada cesaret edemezler
Hangi silahı kullandın bi kere söktünmü daha takılmıyor çoğu Allahaemanet76 çoğuBen 12 yaptim gozu kapalı silahı söker takarım puaha
Salıver gitsin secdumanı
Ekli dosyayı görüntüle 943570
Ben zaten hep burdayım üstelik bide malatyalisin sen burda klavyeden bunları yazasin diye senin memleketine bile bir ay geldim hiltonfa kaldım merkezdeki gündüz uyudum.bir ay boyunca gece sen bunları yazarken ben teröristin beynine afrin harekeatini uyguluyordum internete secduman seçkin duman diye bı bak TRT habere bile çıktım afrinhatekatinda 2016 yılında size nurdan atmak tutmak kolaySalıver gitsin secdumanı
Ekli dosyayı görüntüle 943570
Bu ortadoguda petroldur altındır maden bu bölgelerde olduğu için kimse hava saldırısı yapamazorevlatlarında atoma kadar köpek gibi cephanelik var valla hava sahana girdi mi ceza sahasına giren messi gibi takılıyolar
Iste bende demin yazdim zaten yoksa buralar o kadar kıymetli olmasa yıllardır abd buralarda kol geziyor adamların derdi bu zaten petrolOrta doguya atom bombasi atarsalar kitalar ayrilir ne enerji petrol var topragin altinda haddi hesabi yol
Öyle olsa 30, yıl calisamszdim ayrıca duyguları öne geçen serefizleri eledim merak etme bilmem anladinmiDostum aşırı yoğun duygular içerisindesin yorumuna yansıyor bu emin ol. Gençlikte hepimizin başından geçmiştir. Birsey demiyorum o yüzden. Ama sen sen ol hicbir zaman duyguların aklın mantığının önüne gecmesin
Bizim sokakta var bi tane dayı,yaş 70 küsür dayı tabanca vereyim atarmısın diyorum,benim tabanca taktak atar diyo gece gündüz facebokda dolanıyo kafayı karılarla bozmuşKaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandir
Yazınca yağlı pehlivan çıkıyor dostBen zaten hep burdayım üstelik bide malatyalisin sen burda klavyeden bunları yazasin diye senin memleketine bile bir ay geldim hiltonfa kaldım merkezdeki gündüz uyudum.bir ay boyunca gece sen bunları yazarken ben teröristin beynine afrin harekeatini uyguluyordum internete secduman seçkin duman diye bı bak TRT habere bile çıktım afrinhatekatinda 2016 yılında size nurdan atmak tutmak kolay
TGRT alt yazı veriyorDostlar birbirimizi kırmadan yorum yapalım ne hikmetse hiçbir haber kanalı bu olayı vermiyor yada veren varsa yazında bilelim bir sürü haber kanalı gezdim sadece tokat haberi
Ok kardesimYazınca yağlı pehlivan çıkıyor dost