Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,203
1,943
113
Adamlara gevur diyoruz bizi korularlar amw İran'a din kardeşi diyoruz füze atıyor amw

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
daha demin bana en güçlü 2. kara ülkesiyiz diyodun bana mı garezin var aw
La atom diyorum da kimse buna cesaret edemez bide ortadogu toprakları çok değerlidir kimse bunu göze almaz karadan girmeleri lazim da burada cesaret edemezler

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Kaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandir
Ben 12 yaptim gozu kapalı silahı söker takarım puaha

Yigitcan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,852
1,519
113
La atom diyorum da kimse buna cesaret edemez bide ortadogu toprakları çok değerlidir kimse bunu göze almaz karadan girmeleri lazim da burada cesaret edemezler
Orta doguya atom bombasi atarsalar kitalar ayrilir ne enerji petrol var topragin altinda haddi hesabi yol

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,407
4,936
113
Dostlar birbirimizi kırmadan yorum yapalım ne hikmetse hiçbir haber kanalı bu olayı vermiyor yada veren varsa yazında bilelim bir sürü haber kanalı gezdim sadece tokat haberi

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Ben zaten hep burdayım üstelik bide malatyalisin sen burda klavyeden bunları yazasin diye senin memleketine bile bir ay geldim hiltonfa kaldım merkezdeki gündüz uyudum.bir ay boyunca gece sen bunları yazarken ben teröristin beynine afrin harekeatini uyguluyordum internete secduman seçkin duman diye bı bak TRT habere bile çıktım afrinhatekatinda 2016 yılında size nurdan atmak tutmak kolay

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
orevlatlarında atoma kadar köpek gibi cephanelik var valla hava sahana girdi mi ceza sahasına giren messi gibi takılıyolar
Bu ortadoguda petroldur altındır maden bu bölgelerde olduğu için kimse hava saldırısı yapamaz

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,641
53,399
113
Orta doguya atom bombasi atarsalar kitalar ayrilir ne enerji petrol var topragin altinda haddi hesabi yol
Iste bende demin yazdim zaten yoksa buralar o kadar kıymetli olmasa yıllardır abd buralarda kol geziyor adamların derdi bu zaten petrol

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Dostum aşırı yoğun duygular içerisindesin yorumuna yansıyor bu emin ol. Gençlikte hepimizin başından geçmiştir. Birsey demiyorum o yüzden. Ama sen sen ol hicbir zaman duyguların aklın mantığının önüne gecmesin
Öyle olsa 30, yıl calisamszdim ayrıca duyguları öne geçen serefizleri eledim merak etme bilmem anladinmi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,837
27,034
113
Biz millet olarak zir cahiliz bunu kabul edelim, bilim olarak, kültür olarak 100 yıl geriye gittik. Darbe zamanı çatıya çıkıp uçağı durdurmaya çalışan bir milletiz. İşimiz Allah'a kalmıştır.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,854
3,544
113
Kaldı ki bu millet son 30-40 yılda savaşçı kimliğinide kaybetti. 36 ay askerlik yapmış dayiya bile ver silah sök tak yapamaz değil ki şimdiki nesilden asker olmasını beklemek akla ziyandir
Bizim sokakta var bi tane dayı,yaş 70 küsür dayı tabanca vereyim atarmısın diyorum,benim tabanca taktak atar diyo gece gündüz facebokda dolanıyo kafayı karılarla bozmuş

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,804
17,842
113
Ben zaten hep burdayım üstelik bide malatyalisin sen burda klavyeden bunları yazasin diye senin memleketine bile bir ay geldim hiltonfa kaldım merkezdeki gündüz uyudum.bir ay boyunca gece sen bunları yazarken ben teröristin beynine afrin harekeatini uyguluyordum internete secduman seçkin duman diye bı bak TRT habere bile çıktım afrinhatekatinda 2016 yılında size nurdan atmak tutmak kolay
Yazınca yağlı pehlivan çıkıyor dost

0birkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
472
83
S400 ün refleksler edersonun ellerinden daha beter