Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Geçmişiniz Nedir

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Ben hem okudum hemde kendi işim vardı ama işte 2018 de babamın yanında bende battım. Sonra 2019 da Sabancı şirketine girdim sürekli iyileştirme Uzmanı olarak çalıştım babam işleri toparladı herşeyi yoluna koyduk 2023 de istifa ettim döndüm işlerin başına tekrar 😅
En iyisini yapmışsın kendi işiniz kendiniz patronsunuz en güzeli

harez55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,152
432
83
2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)

Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık

Sizin İş Geçmişiniz Nedir
3 yıl Pimapen
12 yıl kurye
10 yıl kumarbaz

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,185
2,976
113
2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market

Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık

15 yıl bayan kuaförlugu
4 ay çağrı merkezi
1.5 sene emlakcilik
2 sene galeri rent a car
1 sene barmenlik
1 sene kafe işletmeciliği
2 senedir kadrolu isciyiz bakalimmm

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
156
43
Baba parası yemesin mi adam senin baban zengin olsa yemem mi diyecen 🤣
yok kendi işimi kurdum felan diyorda arkadaş böbürleniyor ya onu diyorum tabiki olsa yerim ama bunu sanki ben kendim yapmışım gibi anlatmam ekiyorlar o işi arka bahçede

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market

Ne yazarsan yaz, sabah alarm çalınca bitiyor büyü

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
baba parasıyla babası sayende var olan piyasaya çıkan adama bak nasıl böbürlene böbürlene anlatıyor kendi işi varmış baban olmasa vasıfsız bir yerde sanayide falan çalışacan la
Dostum sanırım sen okurken ya eksik okuyorsun yada algıda problem yaşıyorsun yazdıklarına bakarsak. Bazı işler senin isteğinle olmuyor hayatta evin tek erkek evladı olduğum için babamın yokluğunda işleri devralacak birinin olması gerekiyor. Ayrıca çok şükür kolumda bir bileziğim var iş hayatı geçmişim var Sabancı şirketine girmek belediyeye girmekten daha zordur bunu bilmediğini düşünerekten söyleme gereksinimi duydum ayrıca CV de Sabancı şirketinden çıkma birisiysen diğer global şirketlerde çalışma olanağın daha yüksek oluyor.

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,417
505
113
Hiç kasmıyorum artık yüksek maaş da alsam yetmiyor azda alsam yetmiyor amk memleket bitik

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
156
43
Dostum sanırım sen okurken ya eksik okuyorsun yada algıda problem yaşıyorsun yazdıklarına bakarsak. Bazı işler senin isteğinle olmuyor hayatta evin tek erkek evladı olduğum için babamın yokluğunda işleri devralacak birinin olması gerekiyor. Ayrıca çok şükür kolumda bir bileziğim var iş hayatı geçmişim var Sabancı şirketine girmek belediyeye girmekten daha zordur bunu bilmediğini düşünerekten söyleme gereksinimi duydum ayrıca CV de Sabancı şirketinden çıkma birisiysen diğer global şirketlerde çalışma olanağın daha yüksek oluyor.
tamamen sallamasyonsun reis hiç bir vasfın yok ciddiyim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,801
113
2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market

Okumak ta artık zaman kaybı dostum. Çünkü neredeyse her ile mantar gibi üniversiteler açıldı ve bu da hiçbir değeri anlamı olmayan adına diploma denilen kağıt parçalarını almamızı sağladı. Birşey ne kadar azsa o kadar değerlidir. Hukuk fakültesi, elektronik mühendisliği gibi bölümler bile çok fazla mezun olduğundan dolayı ayağa düştü

Çok eski dönemlerde üniversite bitirmek kıymetliydi. Çünkü zaten hem sayı azdı hem de bitirenleri parmakla gösteriyorlardı

Genç yaşlarda bir kaporta ustasının, tadilat ustasının veya bir beyaz eşya teknik servisi ustasının veya bir berberin yanına çırak girip kendini yetiştirmek en iyi seçenek. Artık üniversite zaman kaybı

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
tamamen sallamasyonsun reis hiç bir vasfın yok ciddiyim
Dostum seninle burada bunu tartışacak değilim üslubunu bozmaya başladın buna gere yok rabbim sana daha iyilerini versin dicem ama bu mantıkla gidersen zor yani ama yine de iyi niyetli olmakta fayda var

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,705
4,047
113
2 Yıl Su Tesisatı
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market

16 gün aşçılık? Menemen mi yaptın naptın

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Okumak ta artık zaman kaybı dostum. Çünkü neredeyse her ile mantar gibi üniversiteler açıldı ve bu da hiçbir değeri anlamı olmayan adına diploma denilen kağıt parçalarını almamızı sağladı. Birşey ne kadar azsa o kadar değerlidir. Hukuk fakültesi, elektronik mühendisliği gibi bölümler bile çok fazla mezun olduğundan dolayı ayağa düştü

Çok eski dönemlerde üniversite bitirmek kıymetliydi. Çünkü zaten hem sayı azdı hem de bitirenleri parmakla gösteriyorlardı
okuyunca eline para geçmiyor staja gidiyorsun alacağın para 10 k giderim çalışırım 40 k mı alırım ilerdede kendi işimi kurarım okumak mantıksız artık

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,801
113
okuyunca eline para geçmiyor staja gidiyorsun alacağın para 10 k giderim çalışırım 40 k mı alırım ilerdede kendi işimi kurarım okumak mantıksız artık
Ben turizm işletme mezunuyum. Diplomayı almaya bile gitmedim. Yıllardır duruyor ellerinde. Niye gittin peki üniversiteye dersen, zaman öldürmek ve üniversite ortamını merak ettiğim için gittim. Diplomalı garson yetiştiren bir bölümden başka birşey değil. Okulu bitirince de işletme bölümü olmasına rağmen memur olarak sadece polis olabiliyorsun. Başka da memur kadroları açılmıyor

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
Ben turizm işletme mezunuyum. Diplomayı almaya bile gitmedim. Yıllardır duruyor ellerinde. Niye gittin peki üniversiteye dersen, zaman öldürmek ve üniversite ortamını merak ettiğim için gittim
adamlar 20 yıl okuyor diploma almak için ama bilmiyolarki diploma kiralayabilirsin 20 yıl boşa gidiyor

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
320
156
43
Dostum seninle burada bunu tartışacak değilim üslubunu bozmaya başladın buna gere yok rabbim sana daha iyilerini versin dicem ama bu mantıkla gidersen zor yani ama yine de iyi niyetli olmakta fayda var
gaz altı kaynakçısıyım kanka ben ya yarışamazsın benle hayırlı günler meslek sahibi ol vasıfsız olma sana tavsiyem