Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Geçmişiniz Nedir

Serenity

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
622
133
43
2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)

Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık

Sizin İş Geçmişiniz Nedir
7 yıl pidecilik
3 yıl superfresh rt op
1 yıl finefood Fl op
Tekrardan 3 yıl superfresh rt op (devam)

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,799
113
adamlar 20 yıl okuyor diploma almak için ama bilmiyolarki diploma kiralayabilirsin 20 yıl boşa gidiyor
Mezuniyet töreninde o saçma kıyafeti giymemek için o gün okula bile gitmedim. Öğretmen de gelmeyen diplosını teslim alamaz diye korkutmaya çalışıyor :D

Ulan 10 sene olmuş mezun olalı hala almadım ki denyo. Değersiz bir kağıt parçasıyla göz korkutacak

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
gaz altı kaynakçısıyım kanka ben ya yarışamazsın benle hayırlı günler meslek sahibi ol vasıfsız olma sana tavsiyem
Dostum bu özgüvenine hayran kaldım senin gaz altı kaynağı firmasını satın alıp hergün ibret olsun diye seni kovup tekrar işe alırım dicem ama demiyim gerek yok. Kuyumcuyuz bu arada aklında bulunsun :) kartından kumar için altın alıp bozum işlemi yaparsan yardımcı olurum beklerim hayırlı günler diliyorum :)

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,705
6,790
113
gaz altı kaynakçısıyım kanka ben ya yarışamazsın benle hayırlı günler meslek sahibi ol vasıfsız olma sana tavsiyem
Ya knkm seni bozmayayım dedimde önemli birisi kalifiye birisi olsan bu forumda ne işin olur boş şov yapma knkm

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,755
2,072
113
2 sene otomotiv cnc
3 sene kozmetik
1.5 sene tekstil
1 sene inşaat
3 sene kompozit üretim yaş 27

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,569
769
113
8 yıl futbol sonra veda. Sonrasında enjeksiyon

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
208
43
2 sene şok market
1 yıl aşçılık
2 yıl özel güvenlik koruma
2 yıl iş güvenliği uzmanı
2 yıl kargo kuryesı
1 yıl tır şoförü devam

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,075
113
meslek lisesini bitirir bitirmez tanıdık vasıtasıyla teiaşa elektrik teknisyeni olarak girdim 7. yılı bitirdim yapılan bir iş yok, vardiyalı, tek başınasın 8 saat bekle gel. 65k maaş.
4 yıl üni okuyup boş gezen çok tanıdığım var
meslek lisesi okutup hayatımı kurtaran babama burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
647
208
43
meslek lisesini bitirir bitirmez tanıdık vasıtasıyla teiaşa elektrik teknisyeni olarak girdim 7. yılı bitirdim yapılan bir iş yok, vardiyalı, tek başınasın 8 saat bekle gel. 65k maaş.
4 yıl üni okuyup boş gezen çok tanıdığım var
meslek lisesi okutup hayatımı kurtaran babama burdan bir kez daha teşekkür ediyorum.
Meslek lisesi okuyup o bölümdeki işi yapmayan da var senin içinde varmış çalışmak örnek ben makine mezunuyum ama yukarıda yaptığım işlere bak alakasız üniversite de okudum o iştende ekmek yedim fakat en iyisini sen yapmışsın hiç vakit kaybetmeden işe başlamışsın 31 yaşındayım üstteki yaptığım işlere bak ve çalışma süreme.. en güzelini yapmışsın tabi herseyden önce hayırlısı dost

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,573
1,075
113
Meslek lisesi okuyup o bölümdeki işi yapmayan da var senin içinde varmış çalışmak örnek ben makine mezunuyum ama yukarıda yaptığım işlere bak alakasız üniversite de okudum o iştende ekmek yedim fakat en iyisini sen yapmışsın hiç vakit kaybetmeden işe başlamışsın 31 yaşındayım üstteki yaptığım işlere bak ve çalışma süreme.. en güzelini yapmışsın tabi herseyden önce hayırlısı dost
zor kardeşim farklı işlerde kısa süreli çalışmak. yeni insanlar yeni adaptasyon süreci oluşuyor seni bu konuda tebrik ediyorum, umarım en rahat ettiğin mesleği yaparsın

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
310
63
Yaş 15 saray muhallebicisi komilik 2.5 ay çalıştım 5 asgari ücret alıyordum maaş tip bahşiş

Bir süre garsonluk otellerde adile sultan sarayında üniversitede. Kadıköy deniz kulübümü neydi orda vs vs

Üsküdar burgercide masaları sil boşaları çöpe at dondurma sat vs vs

Rizesporda futbolcu olcakdım askere gittim sonrada uğraşmadım

Asgerden geldim güvenlik yapdım otel avm plaza vs

2 sene rizede yaşadım şimdi döndüm istanbula

Şu anda işdeyim güvenlikde

Hayat özetim toplam 862 gün çalışdım 😁😁

mcsezer61

Üye
Yeni Üye
21
2
8
1 yil muhasebe stajerlik ( parasi iydi ama abd sirketi stajerken askeri aliyodum cumhur baskani maasi alir gibi geziyodum 😁

6 sene kadar fırında hamurkarlik ( yaklasik 50 ayri firin 😁 Türkiyemin Doğu haric çoğu ili doguda maaşlar düşük diye gitmedim yoksa dogululari severim

2 sene kadar fırında pisiricilik ( 3 ayri firin 😁

3 ay mutfak tezgahi isinde çalıştım elim hic yatkin deildi heralde isten cikardi ( ilk kez birdan kovildum hayatımda 😁

20 gün mersin nükleer santral hic unutmam kumarda sabelankanun yenilirine 1 den 2 20 orandan parayi vurup borçları ödeyip isi bırakmıştım o 20 günün parası 20 k maaş diye işe baslamistim icerdeki parami 29 tl yatirmisti şirket aklıma geldiginde hala soverim

Şuan da kargo isinde calisiyom yaklasik 3 sene oldu hala aktif durumdayım ( ilk hafta calisip maasi alinca cikarim dedim 3 sene oldu yasarsak enekli oluruz heralde 😁