- 639
- 188
- 43
Hangi muh hocamBir yıl sanayide stajyerlik
3 yıl benzinlik hesap muhasebe
3 yıl Bim
2 yıl ekstrakt üretim
2 yıl da devamke mühendislik
Hangi muh hocamBir yıl sanayide stajyerlik
3 yıl benzinlik hesap muhasebe
3 yıl Bim
2 yıl ekstrakt üretim
2 yıl da devamke mühendislik
MakinaHangi muh hocam
Hocam makinayi nasi bitirdin ya mukavemet falan ofMakina
Bro paran varsa gerisi boş2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Sizin İş Geçmişiniz Nedir
Üni meuhsuyjm cumartesi günü iş başı yapicam grafik tasarım okudum yapay zeka işimi elimden aldı kumara düştük2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)
Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık
Sizin İş Geçmişiniz Nedir
senin neye yeteneğin var amk vasıfsızı seni söyle bakam hadi benim bu var ben bunla tutunuyorum sen ne yarrama yarıyon hele bi söyle bakam aç köpek seniHahahaaha ömrün boyunca tek başarabildiğin şeyi meslek edinmişsin konuşuyorsun, başka bir şeye de yeteneğin olsa böyle bir meslek icra etmezdin zaten amk neandertal ibnesi seni
senin o sikik düşüncelerin bana sökmez yiğenimsenin neye yeteneğin var amk vasıfsızı seni söyle bakam hadi benim bu var ben bunla tutunuyorum sen ne yarrama yarıyon hele bi söyle bakam aç köpek seni
her türlü sektörde demişsin yani her bölüme girip bir sikim yapamazsın becerin olmamıştır ağır gelmiştir her dalı deneyip bir sikim yapamadığın bir hayatın var anladım realde olsa zaten sen yüzüme karşı bu lafları bana söyleyemezsin orası ayrıda neyse bak dalgana aldığın maaşı ben 1 haftada alıyorum abisi hadi işinesenin o sikik düşüncelerin bana sökmez yiğenim
13 yaşından beri kendi paramı kazanmaya çalışıyorum ben türlü türlü sektörlerde çalıştım para kazandım bir yandan da okudum elim kalem tuttu 5 senedir de okuduğum bölümle, ilgilendiğim alanla sevdiğim işi yapıyorum elhamdülillah
senin icra ettiğin mesleğin belgesini mesleki yeterlilik kurumlarında bile veriyorlar 0 efor belgeyi alıp işe giriyorsun ampute andaval seni
sosyal ortam diye böyle olmayan aklından milleti aşağılarcasına yazılar yazma reelde tuttuğun tutunduğun daldan kırarlar seni gerçi reelde de buradaki gibi değilsindir ya neyse