Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Kazası Hakkında

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,138
1,984
113
Vala bilmiyorum bizleri aptsl yerine koymuş ozaman
Ayni durumu başka şirket de yaşadım ben yaşamadım başka biri yaşadı onun da maaşı falan odedi toplu para falan verildi şikayetçi olmama karşılığında bide fabrika çalıştığı sürece çalışma sözü verildi 4 parmağını kaybetmişti adam

Burak991

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,677
986
113
Calis rapor bittiyse sorun olmaz geçmiş olsun iş den niye kovuyor şerefsiz patron dan patrona fark var vicdanlı olmasi lazim benim parmağım kopmuştu yarısı 18 yaşındaydım buradaki hastaneler kesecez dediler patron olmaz dedi yurt dışına gönderdi beni parmağım iyileşti sonra 7 yıl falan çalıştım kendim çıktım gecen duydum olmuş izin aldım cenazesine gittim
Ruhu şad olsun kalmadı böyle adamlar artık herkes birbirine düşman

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,405
4,506
113
Ayni durumu başka şirket de yaşadım ben yaşamadım başka biri yaşadı onun da maaşı falan odedi toplu para falan verildi şikayetçi olmama karşılığında bide fabrika çalıştığı sürece çalışma sözü verildi 4 parmağını kaybetmişti adam
El icin 4 parmağı kaybettiyse en az 5 10 m tazminat koparilirdi kötü anlasmis

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,138
1,984
113
Ruhu şad olsun kalmadı böyle adamlar artık herkes birbirine düşman
İki telli de tem hastanesi var orası kesilecek dedi Amerikan hastanesi var orası da kesilecek dedi patron iyi adamdı oğlu gibi severdi beni olmaz dedi çocuğun yaşı daha 18 başka çaresi yokmu dedi yurt dışı dediler olsun dedi bırakmadı ortada

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,138
1,984
113
Vala bilmiyorum bizleri aptsl yerine koymuş ozaman
En kötü söyle yapması lazım devlet veriyo bi miktar yatiriyo her ay onun verdiğinin üstünü tamamlaması lazım örnek devlet 10 bin verdi diyelim senin maaş 50 diyelim 40 vermesi lazım 50 ye tamamlaması lazim

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,337
113
İki telli de tem hastanesi var orası kesilecek dedi Amerikan hastanesi var orası da kesilecek dedi patron iyi adamdı oğlu gibi severdi beni olmaz dedi çocuğun yaşı daha 18 başka çaresi yokmu dedi yurt dışı dediler olsun dedi bırakmadı ortada
Var öyle babayiğit adamlar bizede kaşarlar denk geldi ama sorun yok haksa hak hukuksa hukuk bakalım ararlar yarın öbür gün Vazgeç anlaşalım diye çok şükür kötü birşey olmadı ama böyle yaklaşıma böyle yaklaşirim bende napim

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,337
113
En kötü söyle yapması lazım devlet veriyo bi miktar yatiriyo her ay onun verdiğinin üstünü tamamlaması lazım örnek devlet 10 bin verdi diyelim senin maaş 50 diyelim 40 vermesi lazım 50 ye tamamlaması lazim
Yok kanki daha geçen aydan SGK günü primi eksik yatırmış bırak maaşı ama hepsini fazlasıyla dosyaya ekledim avukat sağolsun benim en yakın arkadaşım sonuna kadar gidecem dedi

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,440
8,194
113
Bugün verdim mahkemeye ne çıkarsa artık avukat para falan istemedi tanıdık ugrassinlar ib..ler
Mahkemeye versen de arabulucuga gidiyor uzlaşmaya varırsan haklarını talep et dosya kapanır, mahkeme ile uğraşma uzlasmada dosyayı kapat

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,138
1,984
113
Var öyle babayiğit adamlar bizede kaşarlar denk geldi ama sorun yok haksa hak hukuksa hukuk bakalım ararlar yarın öbür gün Vazgeç anlaşalım diye çok şükür kötü birşey olmadı ama böyle yaklaşıma böyle yaklaşirim bende napim
Adam öldü işten çıkmıştım ben ama oradaki usta ile falan hala görüşüyorum aradi vedat abin oldu dedi izin aldım cenazeye gittim babasından önce öldü adam 1 sene sonra da babası öldü

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,440
8,194
113
Burdaki işe geçen gün birkaç kişi çağırıyordun onlara da soyle gelmesin bari

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,138
1,984
113
Benim parmağım kopması bide makina hatası falan değil di kendi hatam di sigara yüzünden oldu gece uyumadım sigarayı soyunma odasında unuttum çok uykum vardı cay molasina 5 dakika vardı gidip sigarayı alıp gelim dedim o ara bi malzeme yere düştü şunu alım dedim eğilirken makina dan destek aldım elimi tehlikeli yere sokmuşum öyle oldu benim hatam yani

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,337
113
Benim parmağım kopması bide makina hatası falan değil di kendi hatam di sigara yüzünden oldu gece uyumadım sigarayı soyunma odasında unuttum çok uykum vardı cay molasina 5 dakika vardı gidip sigarayı alıp gelim dedim o ara bi malzeme yere düştü şunu alım dedim eğilirken makina dan destek aldım elimi tehlikeli yere sokmuşum öyle oldu benim hatam yani
Geçmiş olsun reis kötü olmuş

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,337
113
Çok kötü kaza sana da geçmiş olsun inş alirsin haklarını 2 maaş fazla verse ne olcak ins verir
Bakalım dost maaşım 60k asgarî ayrı mesai ayrı yatıyordu şuan sadece sgk ödeneği tek aldım mas falan daha yok ortada