Bazı şirketler devletin ödediğini getir üstünü tamamlayalım diyo şerefsizler öyle yapanlar da varBakalım dost maaşım 60k asgarî ayrı mesai ayrı yatıyordu şuan sadece sgk ödeneği tek aldım mas falan daha yok ortada
Bazı şirketler devletin ödediğini getir üstünü tamamlayalım diyo şerefsizler öyle yapanlar da varBakalım dost maaşım 60k asgarî ayrı mesai ayrı yatıyordu şuan sadece sgk ödeneği tek aldım mas falan daha yok ortada
Mahkeme uzun yıllar sürer bir şey de çıkmaz işine gücüne bakSelamün aleyküm dostlar bilginize ihtiyacım var sağdan soldan olumlu olumsuz bilgiler aldım birde burada paylaşmak istedim 40 gun önce inşaat işinde iş kazası geçirdim raporum vardı rapor geçen hafta bitti dün çıkışımı verdiler bugün mahkemeye verdim firmayı kusur isverende benim MYK belgem de ustalık belgesi olmayan işi verdi iskele sökümü ordan düştüm ayağım kırıldı. Bu mahkeme süresinde başka bir sigortalı işte çalışırsam mahkeme etki edermi iş girişi için
Valla reis öyle yaptılarYahu ne serefsiz adamlar bunlar. İskeleden dusuyorsun ayagini kiriyorsun, rapor bitimi isten cikariyorlar he. Diyecek bir sey yok gercekten, gecmis olsun
Ana firma değil taşaron firmasıDostum inşaat firmasını mahkemeye verirsen ceza çok alır. Ama böyle firmalar alt taşeron sözleşmesi ile seni o işi verdikleri bir ustaya yönlendirir. Maaşının üstünü vermek zorunda. En iyi yapacağın şey iş mahkemelerine bakan bir avukata gitmek. Onada söyleceksin para karşıdan alınacak haklı isen avukat kabul eder zaten mahkeme yi yoksa da almaz dosyayı. Ya da en azından fikir sahibi olursun