Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Maaşı

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,642
9,984
113
İşkur.com IBAN bilgilerini girersen PTT gitmene gerek kalmadan her ayın 5 inde hesabına gelir
Hocam şöyle bir sorun var bildiğim kadarıyla son 3 yılda 600 gün olması gerekiyor bir de son 6 ay kesintisiz olması gerekiyor benim bu ay tam 6 aylık sigorta ödendi ama bu ayın ödendiği e devlette önümüzdeki ayın 20 sine doğru görünecek şimdi başvuru yapsam mı yoksa e devlette son ay primi de gorundukten sonra mi başvuru yapmalıyım

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,158
385
83
Hocam şöyle bir sorun var bildiğim kadarıyla son 3 yılda 600 gün olması gerekiyor bir de son 6 ay kesintisiz olması gerekiyor benim bu ay tam 6 aylık sigorta ödendi ama bu ayın ödendiği e devlette önümüzdeki ayın 20 sine doğru görünecek şimdi başvuru yapsam mı yoksa e devlette son ay primi de gorundukten sonra mi başvuru yapmalıyım
Onlar görüyor şimdi yap sen.

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
son 6 ay değil son 120gün kesintisiz prim yatması gerekiyor onu düzeltelim.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,642
9,984
113
son 6 ay değil son 120gün kesintisiz prim yatması gerekiyor onu düzeltelim.
Yanlış biliyosun hocam yeni görüştüm daha son 6 ay içinde en az 600 gün olması lazım birde son 180 gün aralıksız prim yatmış olması lazım

kpaxx1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
659
327
63
Biz o memurların verdiğini bilgileri yaptığı işleri düzeltmekten o kadar yorulduk ki valla şaşırmıyorum artık. Bizim ülkede ciddi bir memur problemi var.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,642
9,984
113
Son 3 yılda 966 gün ve son 7 ay aralıksız prim ödemem var 31 temmuz iş çıkışı ( 4-A KAPSAMINDAKi SiGORTALILIGINIZ 04 Belirsiz sureli is sozlesmesinin isveren tarafIndan haklI sebep bildirilmeden feshi NEDENIYLE, 31.07.2023 TARIHLi iSTEN AYRILIS BiLDiRiMiNiZ iSVEREN TARAFINDAN YAPILMISTIR. SAGLIKLI VE GÜVENLi GÜNLER DiLERiZ. B001 ) ile yapıldı bugün e devletten işsizlik basvurusu yaptım bilen arkadaşlar durum ne olur yardımcı olur mu