- 9,642
- 9,984
- 113
Teşekkürler hocam bir de en düşük ne kadar acaba şuanGitmene gerek yok .illa gitmek istersen şehir farketmez ama başvuruyu alo 170 yapabilirsin
Teşekkürler hocam bir de en düşük ne kadar acaba şuanGitmene gerek yok .illa gitmek istersen şehir farketmez ama başvuruyu alo 170 yapabilirsin
Asgari ücret x 0.40 yani 8500 un yüzde 40 en düşük işsizlik maasiTeşekkürler hocam bir de en düşük ne kadar acaba şuan
İşkur.com IBAN bilgilerini girersen PTT gitmene gerek kalmadan her ayın 5 inde hesabına gelirTeşekkürler hocam bir de en düşük ne kadar acaba şuan
Hocam şöyle bir sorun var bildiğim kadarıyla son 3 yılda 600 gün olması gerekiyor bir de son 6 ay kesintisiz olması gerekiyor benim bu ay tam 6 aylık sigorta ödendi ama bu ayın ödendiği e devlette önümüzdeki ayın 20 sine doğru görünecek şimdi başvuru yapsam mı yoksa e devlette son ay primi de gorundukten sonra mi başvuru yapmalıyımİşkur.com IBAN bilgilerini girersen PTT gitmene gerek kalmadan her ayın 5 inde hesabına gelir
Onlar görüyor şimdi yap sen.Hocam şöyle bir sorun var bildiğim kadarıyla son 3 yılda 600 gün olması gerekiyor bir de son 6 ay kesintisiz olması gerekiyor benim bu ay tam 6 aylık sigorta ödendi ama bu ayın ödendiği e devlette önümüzdeki ayın 20 sine doğru görünecek şimdi başvuru yapsam mı yoksa e devlette son ay primi de gorundukten sonra mi başvuru yapmalıyım
Teşekkürler hocam işsizlik maaşını aldığım ilk gün bı yemek ismarliyorum sanaOnlar görüyor şimdi yap sen.
Yanlış biliyosun hocam yeni görüştüm daha son 6 ay içinde en az 600 gün olması lazım birde son 180 gün aralıksız prim yatmış olması lazımson 6 ay değil son 120gün kesintisiz prim yatması gerekiyor onu düzeltelim.
170 verdi bilgiyi hocam bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 344057
bilgiyi veren yanlış vermiş üstad.