- 24,835
- 26,056
- 113
İyi dedin vallahi miktarlar sıkıntılı boyutlara çıkmışİlk rollingi bana açtırdı zaten kanka paranın kıymetini bilerek oynasın diye dedim oyun çipi gibi basıyor kriptoya geçmiştir umarım
İyi dedin vallahi miktarlar sıkıntılı boyutlara çıkmışİlk rollingi bana açtırdı zaten kanka paranın kıymetini bilerek oynasın diye dedim oyun çipi gibi basıyor kriptoya geçmiştir umarım
sadece 1 mi yapma amca sen onu 3 gunde parcalarsinbana 1 karton yeter😂
oyun cipi neİlk rollingi bana açtırdı zaten kanka paranın kıymetini bilerek oynasın diye dedim oyun çipi gibi basıyor kriptoya geçmiştir umarım
zaten bitti mac kalmadi 3 siteden de cekim verdimKanka çık bence artık benim kumarim burda biter deyip
Risk almış viski içmiş korkarak oynayan bizler asla kazanamayacaz işte dostİyi dedin vallahi miktarlar sıkıntılı boyutlara çıkmış
yok yanlis anladin karton derken sigara😂😂sadece 1 mi yapma amca sen onu 3 gunde parcalarsin
Verdiğin roll paralarının karşılığını aldın vallahizaten bitti mac kalmadi 3 siteden de cekim verdim
Kanka okey 101 gibi işteoyun cipi ne
Adam stakeden 15 bine 700 milyon çekmiş çevrim bonusundanda ayriyeten 300 milyon yapmış Totalde 1 milyar biz 15 i 100 yapsak elimiz ayağımıza dolanıyorİyi dedin vallahi miktarlar sıkıntılı boyutlara çıkmış
Biz risk alıp çay içiyoruz bu günlerde 950tl oldu kayıp bonusu min çekim 1k yapamadım aviator de 10 el üst üste patladı şans yokRisk almış viski içmiş korkarak oynayan bizler asla kazanamayacaz işte dost
gene basladinAdam stakeden 15 bine 700 milyon çekmiş çevrim bonusundanda ayriyeten 300 milyon yapmış Totalde 1 milyar biz 15 i 100 yapsak elimiz ayağımıza dolanıyor
Olmuyor kanka olmuyor dün 2 yap 1 çeki 1700 ₺ den sıfırladık hedefe yaklaştıkca kalp ritimleri artıyor kaybediyoruz 😁Biz risk alıp çay içiyoruz bu günlerde 950tl oldu kayıp bonusu min çekim 1k yapamadım aviator de 10 el üst üste patladı şans yok
Uykun yok mu kankazaten bitti mac kalmadi 3 siteden de cekim verdim
Milyar mi çok paralar be aga dile kolay da bi oda para yapar orasıAdam stakeden 15 bine 700 milyon çekmiş çevrim bonusundanda ayriyeten 300 milyon yapmış Totalde 1 milyar biz 15 i 100 yapsak elimiz ayağımıza dolanıyor
Kaza bela vermesin diyelim dostdaha da fazlası var vallahi
dun ogle araba aldim sifir
Bende inanmadımda gerçek be Tahir baba tüm heryerde muhabbeti geçiyor çeken çocukla falan konuşanlar var yurtdışına kaçmışlar. Kripto ile çekmişMilyar mi çok paralar be aga dile kolay da bi oda para yapar orası
500 milyon tl 10 milyon euro yapar 1 milyar 20 milyon euro yapar hiç çalışmadan yatirimlarla hayatını komple değiştirirBende inanmadımda gerçek be Tahir baba tüm heryerde muhabbeti geçiyor çeken çocukla falan konuşanlar var yurtdışına kaçmışlar. Kripto ile çekmiş