- 9,652
- 6,884
- 113
Hadi kim roll aciyo
Ben açayım mı emmi gardaşHadi kim roll aciyo
Kim açıyo ve bende takip ediyorum demek istedi sanırım akın kardeşimBen açayım mı emmi gardaş
Sende matematik var ben hesaplayamadim ama yarısının yarısı olsa ölene kadar bize yeter inşallah iyi değerlendirir ne diyelim500 milyon tl 10 milyon euro yapar 1 milyar 20 milyon euro yapar hiç çalışmadan yatirimlarla hayatını komple değiştirir
Açmayan sayılı insanlardanim bu forumun bana en az 4-5 roll borcu var hwhwKim açıyo ve bende takip ediyorum demek istedi sanırım akın kardeşim
Bu sefer bana açtır kendimi şanslı hissediyorum 1.03 orandan 3 maç kombinezon yapacam 😆😆Hadi kim roll aciyo
Ben 24 saattir adamı takip ediyorum dedektif olduk dönüp selamın aleyküm demedi awAçmayan sayılı insanlardanim bu forumun bana en az 4-5 roll borcu var hwhw
18 k forum ıcı tanımadıklarım 30 k da forum ıcı samimi olduğum dostlarıma dagıttımVerdiğin roll paralarının karşılığını aldın vallahi
O para akıllı adamın elinde 50 milyon euro da olur bize denk gelse en son iflas ederiz kesin paranın temiz tarafını tutmak lazımSende matematik var ben hesaplayamadim ama yarısının yarısı olsa ölene kadar bize yeter inşallah iyi değerlendirir ne diyelim
sabah sabah sekıl koymaya gerek yok kral çok trafık yaptım bugünReis halleder simdi bugun selam verene roll actirdi helali var 3 5 kisi de burda kalmis birazdan şeklini koyar
Abi ben de biri acsada nasiplensem.diye bekliyom 2 saatlik uykuyla simdi ise gidicem roll acilmazsa istifa edicemBu sefer bana açtır kendimi şanslı hissediyorum 1.03 orandan 3 maç kombinezon yapacam 😆😆
Tanisalim mi güzel insan tanisan severdin aslında benide bu saatte ayakta olan adamın sorunları büyüktür zaten18 k forum ıcı tanımadıklarım 30 k da forum ıcı samimi olduğum dostlarıma dagıttım
Valla 3 4 kişiyiz bizi de görse keskeReis halleder simdi bugun selam verene roll actirdi helali var 3 5 kisi de burda kalmis birazdan şeklini koyar
kesene bereket18 k forum ıcı tanımadıklarım 30 k da forum ıcı samimi olduğum dostlarıma dagıttım
Valla bana bile hakkin gecti 8 yildir 2. Kez odul aldim hsabah sabah sekıl koymaya gerek yok kral çok trafık yaptım bugün
tg de duyduk bunu da inanmadımAdam stakeden 15 bine 700 milyon çekmiş çevrim bonusundanda ayriyeten 300 milyon yapmış Totalde 1 milyar biz 15 i 100 yapsak elimiz ayağımıza dolanıyor
Olsa kurban olsun gülüm markaj deneme bonusu kazancı bile 4 gündür duruyor yatır çek yapamadık batık gemiyizAbi ben de biri acsada nasiplensem.diye bekliyom 2 saatlik uykuyla simdi ise gidicem roll acilmazsa istifa edicem