Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling joafelix / Kasa 2K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ddd8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,120
1,406
113
bak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Teb kalabak

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
bak bu cok dogru kral 4 gun once 2 k ile basladim inanmazsin ama cok cok cok fazla oldu yani miktar belirtmek istemiyorum yanlis anlasilma olmasin diye daha iki.gundur paylasmadiklarimda var . kaybettiklerim oldu illaki ama sans iste
Çek parayı yatırım yap bir yerlere

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,608
6,824
113
O surec tam olarak bana da lazim suan en son 1 sene once art arda kazanmistim

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,912
6,820
113
Şans bı gelince yazı tura oynasan gelir bı de gelmezse ne oynasan gelmez bakalım geliyorken yürüü

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,733
4,659
113
Tebrikler nilüfer çiçeği

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,866
49,106
113
Kazancın daim olsun dost öyledir kumar bir gün paran olmaz bir gün kosesin degerini bol dost parasızlık çok zor gercekten varken bilemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...