- 23,664
- 9,312
- 113
@kalabak22 dm den yazanlara cevap bile verme pişman olursun 
Vallahi o kadar memnun olurum ki delikanlı gibi gezen barbileri görmüş oluruzDm ifsala bı bakalım ya @kalabak22
hayir olsun iyi durum degilKanda yüksek iltihap oranı var crp 700 lerde
Dmden yazanlar yükünü aldı gitti dostVallahi o kadar memnun olurum ki delikanlı gibi gezen barbileri görmüş oluruz
İyi olur da atmaz herhalde hangi birini atacak adam dolmuş dmVallahi o kadar memnun olurum ki delikanlı gibi gezen barbileri görmüş oluruz
kesene bereket bakalım hadi hayırlısı@joafelix dosta gonderdım ıkı dosta ulaşması ıcın gonderdım yapıcaktır herkese hayırlı aksamlar
Sen mi seçtin isimleri dost kim onlar@joafelix dosta gonderdım ıkı dosta ulaşması ıcın gonderdım yapıcaktır herkese hayırlı aksamlar
en sevdıgımmm elbet bır gün kralSinyal yapıyoruz etiket atıyoruz ama dm atmiyoruz 👍🏾
He yaDm ifsala bı bakalım ya @kalabak22
Kesene bereket iyi geceler@joafelix dosta gonderdım ıkı dosta ulaşması ıcın gonderdım yapıcaktır herkese hayırlı aksamlar
ben sectım kral hepsınıSen mi seçtin isimleri dost kim onlar
Kesene bereket dost@joafelix dosta gonderdım ıkı dosta ulaşması ıcın gonderdım yapıcaktır herkese hayırlı aksamlar
Liste yapsa içerik olmasada olur hwheİyi olur da atmaz herhalde hangi birini atacak adam dolmuş dm
kesene bereket joa atese attin🤣🤣@joafelix dosta gonderdım ıkı dosta ulaşması ıcın gonderdım yapıcaktır herkese hayırlı aksamlar
Böyle dediyse biz yokuz yine sağlık olsunen sevdıgımmm elbet bır gün kral