- 20,108
- 21,701
- 113
Tekrar eyvallah reisim sağolasıntakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
Tekrar eyvallah reisim sağolasıntakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
OleyWon ve won @Passion90
tren yapıyorlar kxkskkstakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
kafamda 2 kişi var takibe gerek yok desene dostum sen baştabu gelır faul hakları dolu
@TestoHaylan06
@tahir1603
rool acıcaksanız eğer ıban atın arkadaşlar baba müsait degılsenız başkasını seceyım
Uygundur aga attım iban @TestoHaylan06 iban at banadatakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
Dost benim şu padişahta kayıp Almam için yatırım lazım birisi benim padişahta rol Acsa çekimden sonra 20 k yatırım var kayıp alamiuirum çekim saati geçti @TestoHaylan06 benim hesapta. Yaoarmsijntakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
kral sana özelden takıp et falan dedımkafamda 2 kişi var takibe gerek yok desene dostum sen başta
maalesef kralDost benim şu padişahta kayıp Almam için yatırım lazım birisi benim padişahta rol Acsa çekimden sonra 20 k yatırım var kayıp alamiuirum çekim saati geçti @TestoHaylan06 benim hesapta. Yaoarmsijn
Kesene bereket dostkral sana özelden takıp et falan dedım
2 kısıye gonderıcem dedım konu rool konusu mu ?
nıye agrasyon yapıyorsun ki
Dost benim padişahta yaoarmsijn rolü kayip var 20 k çekim saatinde gectiUygundur aga attım iban @TestoHaylan06 iban at banada
Şu garibana da akıtsa biri @kadircan4747 geceden beri telef oldu adamcağıztakip ettım ıban atar mısın ben san akıtayım sende testoya akıt dldls
Tekrar eyvallah reisim sağolasın
maks 3 günkral sana özelden takıp et falan dedım
2 kısıye gonderıcem dedım konu rool konusu mu ?
nıye agrasyon yapıyorsun ki
Ben para filan istemedim dost arkdas tanidik benim hesaptan rol yapabilirmsin diye sordummaalesef kral
dost sanatanıo 4 uncu ceyrek 3 ve ustu farkla kazanır oynarmısınmaalesef kral
Ağa böyle düşünmen üzdü kime çıksa ses etmeyiz ayda yılda dostlar buradayken muhabbet ettik adam bizi uygun görmüş kendisi ne bizi tanır nede biz onu tanırız kurulma canını yiyimkafamda 2 kişi var takibe gerek yok desene dostum sen başta
Maalesef aga tanışmıyoruz o kadar başım ağrıdı bu işten kusuruma bakmaDost benim padişahta yaoarmsijn rolü kayip var 20 k çekim saatinde gecti
erken sınyal ettıler kral aklıma aldım şen'ı daha sonra yazarsan herhangıbır kuponda unutmamGece takip ettik gelmedi şimdi de sinyal yapıp araya kaynayalim dedik yine olmadı sjsjsjsjsi @kalabak22