Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kadir3471 / Kasa 400 Hedef Kafamıza Göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

1903 doğumlu uye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
52,051
49,196
113
Ne oldu anlamadım
3 aydır benden para aldı akşama atarım diye 24 kere iban istemiş her seferinde diyorum ki bak paran yoksa yok de benden iban isteyip atmadin mi daha kötü oluyor konu paradan çıkıyor diyorum ertesi gün yine aynı abi iban yaz :) @calimly bu arkadaşa para atmak etkinliğe dahil etmek ömre zarar ben uyarmış olayım da

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
3 aydır benden para aldı akşama atarım diye 24 kere iban istemiş her seferinde diyorum ki bak paran yoksa yok de benden iban isteyip atmadin mi daha kötü oluyor konu paradan çıkıyor diyorum ertesi gün yine aynı abi iban yaz :) @calimly bu arkadaşa para atmak etkinliğe dahil etmek ömre zarar ben uyarmış olayım da
Allah Allah

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,793
1,996
113
her zaman elde olmayabiliyor da uğraşıyorum şimdi de askerdeyim abi ben yine akşam görüşelim dedim ama 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...